ΣΥΡΙΖΑ για την αποκάλυψη του Documento: «Τι κάνουν οι υπουργοί όταν παρακολουθούνται; Δεν πάνε στη Δικαιοσύνη»

ΣΥΡΙΖΑ για την αποκάλυψη του Documento: «Τι κάνουν οι υπουργοί όταν παρακολουθούνται; Δεν πάνε στη Δικαιοσύνη»

«Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μόνη κυβέρνηση, στην οποία οι υπουργοί ελπίζουν να… πέσουν θύματα παρακολούθησης» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μετά την αποκάλυψη του Documento για την παρακολούθηση και του υπουργού Μάκη Βορίδη από το παράνομο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator.

Δείτε επίσης: Ο Βορίδης παραδέχεται και δημόσια την αποκάλυψη του Documento: «Με παρακολουθούσαν μέσω Predator» (Video)

«Και τελικά τι κάνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης όταν ενημερώνονται ότι είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση; Δεν προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη! Ο υπουργός Επικρατείας γνωρίζει ποιος τον παρακολούθησε;» υπογραμμίζει.

«Γι’ αυτό δεν κάνει μήνυση; Από όσα μέχρι σήμερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκύπτει ότι τουλάχιστον τέσσερις εν ενεργεία υπουργοί έχουν πέσει θύματα παρακολούθησης από το Predator. Κανείς τους δεν έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη», σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Ούτε πρόστιμο θα επιβληθεί στην ΕΥΠ, καθώς αυτό αποφάσισε η ΑΔΑΕ, με τη νέα της σύνθεση. Όπως τη διαμόρφωσε η κυβέρνηση με αντικοινοβουλευτικές μεθοδεύσεις. Για να καλυφθεί το Μαξίμου και να μην αποκαλυφθεί πού βρίσκεται ο «εγκέφαλος» του δικτύου παρακολουθήσεων. Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του συμπεριφέρονται όπως οι ένοχοι που θέλουν να κρύψουν στοιχεία», σημειώνει.

«Να είναι σίγουροι όμως. Γι’ αυτή την υπόθεση που τραυματίζει σοβαρά τη Δημοκρατία και εκθέτει την πατρίδα μας διεθνώς η αλήθεια θα λάμψει και όλες οι ευθύνες θα αποδοθούν!», καταλήγει η Δώρα Αυγέρη.

Δείτε επίσης: Στόχευσαν με Predator και τον Βορίδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter