Αυγέρη: Ο Πλεύρης αμνηστεύει όσους ασέλγησαν σε βάρος του ΙΦΕΤ και της δημόσιας υγείας

Αυγέρη: Ο Πλεύρης αμνηστεύει όσους ασέλγησαν σε βάρος του ΙΦΕΤ και της δημόσιας υγείας

Την άμεση αντίδρασή της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρας Αυγέρη, προκάλεσε το άρθρο 14 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλη με τίτλο «Ρύθμιση ζητημάτων σχετικά Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας».

«Πάει να σβήσει το σκάνδαλο με ένα σκανδαλώδη νόμο» αναφέρει σε ανάρτησή της η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέροντας παράλληλα ότι «με την διάταξη αυτή στην ουσία νομιμοποιείται η μετατροπή του ΙΦΕΤ σε παραμάγαζο της μαφίας των φαρμακαποθηκών».

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι οι αρμόδιοι τομεάρχες Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός και Δώρα Αυγέρη έχουν καταθέσει αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με αφορμή καταγγελίες αλλά και τα όσα σκανδαλώδη  αποκαλύπτε  η έκθεση εσωτερικού ελέγχου για τον ΙΦΕΤ.

Ακολουθεί η ανάρτησή της Δώρας Αυγέρη:

Ο Πλεύρης αμνηστεύει όσους ασέλγησαν σε βάρος του ΙΦΕΤ και της δημόσιας υγείας! Πάει να σβήσει το σκάνδαλο με έναν σκανδαλώδη νόμο!Ο ΙΦΕΤ μετατρέπεται σε παραμάγαζο των φαρμακαποθηκών και των κερδοσκόπων με νόμο του Πλεύρη, ο οποίος εδώ και δυο χρόνια κάνει ότι δεν ακούει και δεν βλέπει το έγκλημα για το οποίο καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του ΑΠ, ένα χρόνο πριν!

Σε ένα νομοσχέδιο για κύρωση Σύμβασης του ΙΣΝ (άρθρο 14) πάνε να αμνηστεύσουν όσους ασέλγησαν σε βάρος του ΙΦΕΤ, της υγείας των ανθρώπων και του δημοσίου χρήματος, παίζοντας παιχνίδια κερδοσκοπίας με το φάρμακο. Σε μια περίοδο μάλιστα που υπάρχουν τραγικές ελλείψεις στα φάρμακα λόγω των εξαγωγών!

Με τη διάταξη αυτή στην ουσία νομιμοποιείται η μετατροπή του ΙΦΕΤ σε παραμάγαζο της μαφίας των φαρμακαποθηκών.

Διαβάστε επίσης:

Αυγέρη για μπλακ άουτ στο ‘Παπανικολάου’: Ποιος αποφάσισε να μπει σε εφημερία θέτοντας σε κίνδυνο ζωές ασθενών;

Αυγέρη κατά Πλεύρη: Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για το «πάρτι» στο ΙΦΕΤ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter