Αυτή είναι η αφίσα των αστυνομικών για την εκδήλωση στα Εξάρχεια (Photo)

Αυτή είναι η αφίσα των αστυνομικών για την εκδήλωση στα Εξάρχεια (Photo)

Ένα περιστέρι που βγαίνει από το ανοιχτό παράθυρο σε έναν σκοτεινό ουρανό με έναν ήλιο που παραπέμπει στον Ήλιο της Βεργίνας αποτελεί την αφίσα με την οποία η ΠΟΑΣΥ καλεί στην ανοιχτή εκδήλωση που φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει στην πλατεία Εξαρχείων.

Φιλοσοφικό «βάθος» στην κάπως «ρηχή» σύνθεση επιχειρείται να δοθεί με τα λόγια του Αριστοτέλη, «όπως το σώμα, όταν στερηθεί της ψυχής, πεθαίνει, έτσι και η πόλη, όταν δεν υπάρχουν νόμοι, καταλύεται».

Η εξαγγελία της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών για πραγματοποίηση εκδήλωσης στην πλατεία Εξαρχείων έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα να τάσσεται κατά της διεξαγωγής της και τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να ζητά εκκαθαριστικές επιχειρήσεις χωρίς… συζητήσεις.

Από συλλογικότητες αναρχικών και αντιεξουσιαστών που δραστηριοποιούνται στα Εξάρχεια δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση, εκτός από μια χιουμοριστική επικοινωνιακή αντεπίθεση με δύο «τρολ» καλέσματα σε αντισυγκεντρώσεις σε πλατεία Κολωνακίου και ΓΑΔΑ την ίδια ημέρα και ώρα που έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter