Αυτοδιαγνωστικά τεστ σε περισσότερους εργαζομένους προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Αυτοδιαγνωστικά τεστ σε περισσότερους εργαζομένους προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα αποτελέσματα των self test σε γονείς και μαθητές αφού εντοπίστηκαν θετικοί 613 μαθητές και καθηγητές και μάλιστα προανήγγειλε ότι θα επεκταθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας και σε άλλους εργαζομένους.

Έσπευσε δε να δώσει συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες, που «στήριξαν αυτή την τολμηρή πρωτοβουλία της πολιτείας», να αναλάβουν δηλαδή οι ίδιοι την ευθύνη του ελέγχου τους μιας και μετά από μήνες αφότου ήταν κλειστά τα Λύκεια, άνοιξαν χωρίς κανένα νέο μέτρο προστασίας με την κυβέρνηση μόνο να μεταθέτει τις ευθύνες.

«Θεωρώ ότι το ξεκίνημα των self-test απεδείχθη ιδιαίτερα επιτυχημένο και πιστεύω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές, πρώτα και πάνω απ’ όλα, στους εκπαιδευτικούς, στις οικογένειες των μαθητών που στήριξαν αυτή την τολμηρή πρωτοβουλία της πολιτείας» ανέφερε ο Κυρ. Μητσοτάκης στην εισαγωγική του τοποθέτηση στη σύσκεψη για την covid-19.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, το μέτρο εφαρμόστηκε τόσο άψογα που «θα επεκταθεί πολύ σύντομα, στο τέλος αυτής της εβδομάδος, στους εργαζόμενους στο λιανεμπόριο, στις μεταφορές, σε εργαζόμενους οι οποίοι μεταφέρουν φαγητό». Υποστήριξε λοιπόν,  ότι «τα στοιχεία αυτά δικαιώνουν την επιλογή μας να επαναλειτουργήσουν με προσοχή και το λιανεμπόριο και η εκπαίδευση».

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter