Αυτοί είναι οι τρεις αθώοι που σκότωσε ο τρομοκράτης στο Λονδίνο (Photos)

Αυτοί είναι οι τρεις αθώοι που σκότωσε ο τρομοκράτης στο Λονδίνο (Photos)

Τρία άτομα (πέραν του δράστη) σκοτώθηκαν στη χθεσινή επίθεση στο Λονδίνο.

Έπεσε από τις μαχαιριές του δράστη

Ο πρώτος ήταν ο 48χρονος αστυνομικός Κιθ Πάλμερ που μαχαιρώθηκε από τον δράστη και παρά τις προσπάθειες δεν κατόρθωσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Τομπάιας Έλγουντ, υφυπουργός Εξωτερικών προσπάθησε να τον βοηθήσει, του έδωσε και το φιλί της ζωής, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος είπε πως ο αστυνομικός έφερε πολλές μαχαιριές.

Πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο

Το δεύτερο θύμα ήταν η 43χρονη Αΐσα Φρέιντ, μητέρα δύο παιδιών η οποία σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, πήγαινε να παραλάβει τα παιδιά της, 8 και 11 ετών, από το σχολείο. Δυστυχώς, έτυχε να διασχίζει τη γέφυρα του Ουεστμίνστερ την ώρα που ο τρομοκράτης έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε δεκάδες ανθρώπους.

Η οικογένεια της 43χρονης προέρχεται από μία περιοχή κοντά στην πόλη Λα Κορούνια της Ισπανίας, ενώ η ίδια δίδασκε ισπανικά σε ένα ιδιωτικό σχολείο κοντά στο σημείο που έγινε η επίθεση.

Η Αΐσα είχε βρετανικό διαβατήριο, αλλά καταγόταν από την Ισπανία, παρότι στην αρχή η ισπανική πρεσβεία δήλωσε πως δεν υπάρχουν θύματα με ισπανική υπηκοότητα, κάτι το οποίο εν συνεχεία ανακάλεσε.

Στο Λονδίνο για την 25η επέτειο του γάμου τους

Ένας Αμερικανός το τρίτο θύμα. Σύμφωνα με το CNN ο Κερτ Κότσραν και η σύζυγός του Μελίσα, επισκέπτονταν το Λονδίνο για να γιορτάσουν την 25η επέτειο του γάμους τους. Δυστυχώς βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Ο Κερτ βρήκε το θάνατο στην επίθεση ενώ η Μελίσα στάθηκε “τυχερή” μέσα στην ατυχία της. Έσπασε το πόδι της, τα πλευρά της και τραυματίστηκε στο κεφάλι αλλά σύμφωνα με τον αδελφό της, όπως έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα, θα γίνει καλά.

«Ένας σπουδαίος Αμερικανός, ο Κερτ Κότσραν σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση του Λονδίνου. Οι προσευχές μου και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του και τους φίλους του» έγραψε ο Τραμπ σε ένα tweet.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter