Αύξηση πωλήσεων για τα SUV της Ford στην Ευρώπη

Αύξηση πωλήσεων για τα SUV της Ford στην Ευρώπη

Πάνω από 259.000 ήταν οι πωλήσεις των SUV (Ecosport, Kuga και Edge) της Ford το 11μηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου, και με δεδομένο πως απέμενε ένας ακόμα μήνας, ο συγκεκριμένος αριθμός μετέτρεψε το 2018 στην καλύτερη χρονιά της φίρμας στη «Γηραιά Ήπειρο».

Από την αρχή του έτους, η Ford έχει πουλήσει πάνω από 104.600 EcoSport. Το μοντέλο διαθέτει το Intelligent All-Wheel Drive, ενώ προσφέρει παράλληλα πολλές επιλογές εξατομίκευσης, διάφορες αποχρώσεις οροφής και τεχνολογίες όπως συνδεσιμότητα SYNC 3, Adjustable Speed Limiter και κάμερα οπισθοπορείας.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, η εταιρεία πούλησε 145.300 Kuga. Το μοντέλο προσφέρει άνεση στην οδήγηση, αλλά και ασφάλεια χάρη στα συστήματα Active Park Assist με Perpendicular Parking και Adaptive Front Lighting System.

Όσον αφορά στο Edge, οι πωλήσεις του ανέρχονται σε πάνω από 34.000 από το 2016 όταν και λανσαρίστηκε στην αγορά. Έχει στιλ, σπορ χαρακτήρα και ποιότητα και βοηθά τον οδηγό σε πολλές περιπτώσεις με τους αισθητήρες και τις κάμερες που διαθέτει. Επιπλέον, μερικά συστήματα που ξεχωρίζουν επίσης είναι τα Adaptive Cruise Control με Stop & Go και Lane Centring.

Τέλος, η Ford έχει λανσάρει και την οικογένεια Active, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται τα Focus Active, Fiesta Active και KA+ Active, που έχουν crossover χαρακτήρα και συνδυάζουν το σκληροτράχηλο στιλ με την ευελιξία.

Πηγή: Ford

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter