Basket League: Σε «σημείο βρασμού» ο Παναθηναϊκός

Basket League: Σε «σημείο βρασμού» ο Παναθηναϊκός

Διαστάσεις τραγέλαφου λαμβάνει η συνέχεια της ημιτελικής σειράς της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 2-2 και θα λύσουν τις διαφορές τους σε 5ο αγώνα, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός «βράζει» για τη διαιτησία, αλλά και για τις συνθήκες διεξαγωγής του χθεσινού αγώνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε το γραφείο του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου για διάβημα διαμαρτυρίας, ενώ ο αρχηγός της ομάδας Ιωάννης Παπαπέτρου μπήκε στο χειρουργείο και θα μείνει εκτός προπονήσεων τουλάχιστον για ένα διήμερο.

Ο Παπαπέτρου τραυματίστηκε επιφανειακά στο γόνατο όταν έπεσε πάνω στο πόδι του διαφημιστική πινακίδα και μίλησε για «συνθήκες ντροπής». Η πινακίδα στηριζόταν πάνω σε σακιά από άμμο και υποχώρησε όταν την έσπρωξαν κατά λάθος οι αναπληρωματικοί του Παναθηναϊκού. Στο τέλος της αναμέτρησης απειλήθηκε σύρραξη με πρωταγωνιστή μεταξύ άλλων τον προπονητή των «πρασίνων» Γιώργο Βόβορα, ενώ έγινε και επεισόδιο ανάμεσα στον Νεμάνια Νέντοβιτς και τον Ζώη Καράμπελα.

Ο χθεσινός αγώνας (84-72 υπέρ της Λάρισας) έγινε μέσα σε ασφυκτική ζέστη και ο πρόεδρος του ΕΑΚ Νεάπολης Γιάννης Κουρδής ομολόγησε ότι το σύστημα κλιματισμού του γηπέδου είναι χαλασμένο από το …2011 και η επισκευή του κοστίζει 300 χιλιάδες ευρώ.

Στο ίδιο γήπεδο της Λάρισας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο αγώνας της Εθνικής ομάδας με τη Μ.Βρετανία για τα προκριματικά του επόμενου Μουντομπάσκετ, στις 30 Ιουνίου. «Το πρόβλημα θα λυθεί προσωρινά με προσωρινή εγκατάσταση για τον αγώνα και τις προπονήσεις», είπε ο Κουρδής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter