Basket League: Στο 1-1 Προμηθέας και ΠΑΟΚ

Basket League: Στο 1-1 Προμηθέας και ΠΑΟΚ

Σε τρίτο αγώνα θα κριθεί η προημιτελική σειρά της Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα και τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Πάτρας κέρδισε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το δεύτερο ματς με 77-63 (ημίχρονο 41-29) και ισοφάρισε σε 1-1.

Το καθοριστικό ματς θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό, ο οποίος απέκλεισε εύκολα τον Άρη με 2-0.

Από τον Προμηθέα του Γιάννη Χριστόπουλου ξεχώρισαν οι Κάουαν 19, Τόμασον 12, Κόντιτ 11, Χογκ 11. Ο Τζέιλεν Ράιλι πέτυχε 32 πόντους για την ομάδα του Φώτη Τακιανού αλλά έμεινε αβοήθητος, αφού κανένας συμπαίκτης του δεν ξεπέρασε τους 5. Ο Ρένφρο (2 π.) μάζεψε 12 ριμπάουντ.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Κολοσσό στη Ρόδο με 89-47 (Γκριγκόνις 23, Γ. Καλαϊτζάκης 11, Ουίλιαμς 11, Γκουντάιτις 10, Αγραβάνης 10) και προκρίθηκε με 2-0, χωρίς να πτοηθεί από τις απουσίες του τιμωρημένου από τη διοίκηση Μπέικον και του τραυματισμένου Λι. Ο αντίπαλός του στα ημιτελικά θα αναδειχθεί από το ζευγάρι ΑΕΚ-Περιστερίου. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη προηγείται με 1-0 και ο τρίτος αγώνας θα γίνει αύριο στα Λιόσια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter