Basketball Champions League: «Λύγισε» η ΑΕΚ στο Ισραήλ

Basketball Champions League: «Λύγισε» η ΑΕΚ στο Ισραήλ

Ένα βήμα πριν τον αποκλεισμό βρίσκεται η μαχητική ΑΕΚ στα προημιτελικά του Basketball Champions League, μετά την ήττα της από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ: 64-55, ημίχρονο 36-24.

To εφιαλτικό ξεκίνημα (26-6 στο δεκάλεπτο) δεν επηρέασε την ΑΕΚ, η οποία αντεπιτέθηκε και έφτασε σε απόσταση επαφής στις αρχές της γ’ περιόδου, με πρωταγωνιστή τον Κένι Ουίλιαμς: 39-36, 46-45.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ξέφυγαν μετά το 56-53 με τη βοήθεια της φανατισμένης κερκίδας και έφτασαν στο 1-0 χωρίς άγχος, με κορυφαίο τον Σμιθ (20 π.).

Οι Ουίλιαμς (18), Μίτσελ (12), Γιάνκοβιτς (7), Μάιλς (7), Παπαδάκης (5) διακρίθηκαν από την ομάδα του Ηλία Καντζούρη. Οι Λεμάρ (0/6), Οριόλα (0/4) τελείωσαν το ματς χωρίς πόντο.

Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη στα Λιόσια και ο τρίτος, εάν χρειαστεί, την Τετάρτη 19 Απριλίου στην Ιερουσαλήμ. Θα προκριθεί η ομάδα που θα συμπληρώσει 2 νίκες.

Σημειώνεται, ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη υποψηφιότητα για να διοργανώσει το φάιναλ-φορ της διοργάνωσης στα μέσα Μαΐου. Tα άλλα τρία εισιτήρια για τα ημιτελικά διεκδικούν Μάλαγα-Μούρθια, Τενερίφη-Μανρέσα και Βόννη-Στρασμπούρ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter