Μπάσκετ: Η Μονακό ισοφάρισε τη Φενέρ (62-65)

Μπάσκετ: Η Μονακό ισοφάρισε τη Φενέρ (62-65)

Σε πέμπτο αγώνα στο Μόντε Κάρλο θα κριθεί η μονομαχία ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Μονακό στα πλέι-οφ της Euroleague, μετά το διπλό των Μονεγάσκων στην Κωνσταντινούπολη: 62-65, ημίχρονο 33-30. Η ομάδα που θα κερδίσει το ματς της Τετάρτης θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Βερολίνου, εφ’ όσον οι «πράσινοι» προκριθούν.

Ο αγώνας έγινε μπροστά σε 14.000 Τούρκους και μάλιστα στο τέλος απειλήθηκε επεισόδιο όταν κάποιοι θερμόαιμοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθούν σε παίκτες της Μονακό.

Ο Μάικ Τζέιμς έβαλε 10 πόντους με 4/14 σουτ, αλλά πέτυχε ένα κρίσιμο τρίποντο στο τελευταίο λεπτό. Ο Έλι Οκόμπο ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 13. Για τη Φενέρ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε 10 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Νικ Καλάθης 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε στους 2 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το εισιτήριό του για το φάιναλ-φορ το βράδυ της Τρίτης, στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα με τη Μακάμπι, την οποία νίκησε χθες στο Βελιγράδι με 95-88 (Ναν 27, Σλούκας 20, Λεσόρ 17). Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, αφού τα εισιτήρια ήδη εξαντλήθηκαν. Οι Ισραηλινοί θα έρθουν στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Ουέιντ Μπάλντγουιν.

Στο 2-2 βρίσκεται και η σειρά ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό, μετά το χθεσινό εκπληκτικό 92-58 των «ερυθρολεύκων» στο Φάληρο (ΜακΚίσικ 21, Φαλ 12, Κάνααν 11). Το πέμπτο ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Βαρκελώνη και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Βερολίνου την πρωταθλήτρια Ρεάλ, η οποία «σκούπισε» τη Βασκόνια με 3-0.

Το φάιναλ-φορ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 24-26 Μαΐου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter