Λεωφόρος Θηβών: Συγκλονίζει η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – «Μας χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές» (Video)

Λεωφόρος Θηβών: Συγκλονίζει η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – «Μας χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές» (Video)

Αδιανόητες σκηνές στη Λεωφόρο Θηβών, στο ύψος του Αιγάλεω, όταν οδηγοί άρχισαν να καυγαδίζουν άγρια και, μάλιστα, χτύπησαν μία γυναίκα και έπειτα παρέσυραν με ΙΧ έναν άνδρα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, στη συμβολή της Ιεράς Οδού και της Θηβών τσακώθηκαν δύο οδηγοί. Και οι δύο, μαζί με τους συνεπιβάτες τους, βγήκαν έξω από τα ΙΧ τους. Στο ένα αυτοκίνητο βρίσκονταν ένας 43χρονος και μία 43χρονη και στο άλλο τρία άτομα. Οι τρεις, μετά τον καυγά, μπήκαν ξανά στο όχημά τους και για λίγο παρέσυραν τον 43χρονο.

Και οι δύο τραυματίες (άνδρας και γυναίκα) μεταφέρθηκαν αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο και μετά στο ΚΑΤ, χωρίς κίνδυνο για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν επειδή λίγο πριν είχαν διαπληκτισμό σε φανάρι. Οι δράστες αναζητούνται.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο νοσοκομείο ή στο τρελοκομείο, όχι στους δρόμους. Αυτό έχω να πω», ανέφερε αρχικά το θύμα της επίθεσης  στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε. Το θύμα της επίθεσης ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε στη μέση του δρόμου. «Εδώ στο πρόσωπο. Εδώ έχω μουδιάσει, όλο το πρόσωπο», συνεχίζει.

«Όταν μου έριξε μπουνιά εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου όπως τον χτύπησαν με πόδια, με μπουνιές δεν ξέρω και εγώ τι. Μετά όταν είδα τον άντρα μου κάτω που ήταν όλοι, τρεις πάνω του τότε πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε. Μετά ένιωσα πόνο στο πόδι», εξήγησε στη συνέχεια για το αιματηρό περιστατικό.

«Αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει. Έβαλα τα χέρια, μετά δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά τον πάτησε, πήγε πάνω στο σώμα του», ανέφερε επίσης η γυναίκα καθώς οι δράστες προσπάθησαν να πατήσουν με το αυτοκίνητό τους τον σύζυγό της.

Δείτε επίσης:

Νίκαια: Ήταν διακοπές και έβλεπε online να του κλέβουν το σπίτι (Video)

Ναυάγιο στην Πύλο: Ελεύθεροι οι εννέα κατηγορούμενοι – Η απόφαση του δικαστηρίου

Κασσελάκης για Άδωνη: Ευχαριστώ που με χαρακτήρισε «μάπα» – Θυμίζει σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο Μητσοτάκης

ΔΠΔ- Καρίμ Χαν σε Κριστιάν Αμανπούρ (CNN): Κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο (Video)

«Κίνδυνοι από την Τεχνητή Νοημοσύνη» επισημαίνουν κορυφαίοι επιστήμονες

Τζούλιαν Ασάνζ: Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας καλεί να τερματιστεί η φυλάκιση του ιδρυτή του Wikileaks

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter