Bentley EXP 100 GT

Bentley EXP 100 GT

Η μάρκα έχει επιλέξει εκλεκτούς συνεργάτες προκειμένου να εμπλουτίσει το εσωτερικό του οχήματος με τα καλύτερα υλικά.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το Copper Infused Riverwood, ένα βιώσιμο ξύλο από πεσμένα δέντρα που έχουν διατηρηθεί εδώ και 5.000 χρόνια σε τυρφώνες, λίμνες και ποταμούς. Το Riverwood εμφανίζεται στην καμπίνα και έχει παρθεί από τον βρετανικό οργανισμό The Fenland Black Oak Project, που στόχο έχει να διατηρήσει αυτό το υλικό για τις μελλοντικές γενιές.

Από εκεί και πέρα, η Hand and Lock αποτελεί μια εταιρεία κεντημάτων που εδρεύει στο Λονδίνο και από το 1767 χρησιμοποιεί παραδοσιακές τεχνικές για την παροχή βασιλικών και στρατιωτικών σχολών. Αυτές οι τεχνικές χρησιμοποιήθηκαν στις ταπετσαρίες των θυρών της Bentley EXP 100 GT.

Σχετικά με την Bridge of Weir Leather of Scotland, είναι μια εταιρεία η οποία έχει τοποθετήσει ένα μαλακό και φυσικό δέρμα στην καμπίνα, ενώ τέλος, σε αποκλειστική συνεργασία, η Bentley χρησιμοποίησε τα υποπροϊόντα της οινοποιίας για να δημιουργήσει το μέλλον των πολυτελών οικολογικών υλικών, δημιουργώντας ένα υλικό καθισμάτων που μοιάζει με δέρμα, το οποίο είναι 100% βιολογικό.

Πηγή: Bentley

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter