Βγήκαν τα «μαχαίρια» σε τοπική της ΝΔ του… κάμπου! (Ηχητικό)

Βγήκαν τα «μαχαίρια» σε τοπική της ΝΔ του… κάμπου! (Ηχητικό)

Την ερχόμενη άνοιξη στο κυβερνών κόμμα έχουν εσωκομματικές εκλογές και όπως φαίνεται σε κάποιες τοπικές οργανώσεις άρχισαν από νωρίς να βγαίνουν τα… μαχαίρια για το ποιος τα λέει… καλύτερα, ποιος είναι ο πιο “ικανός” κομματάρχης και ποιος μπορεί να τα βάλει καλύτερα με τον… ΣΥΡΙΖΑ! Αρχής γενομένης, από την τοπική των Τρικάλων όπου οι διαφωνίες βγήκαν και δημοσίως στη φόρα. 

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr σκληρή κριτική στην ηγεσία της ΝΟΔΕ Τρικάλων άσκησαν το πρωί της Παρασκευής ο πρώην πρόεδρος Νίκος Μουζακιάρης και ο Χρήστος Αναστασίου.

Αμφότεροι μίλησαν στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6 εξαπολύοντας πυρά και προσωπικά κατά του προέδρου της νομαρχιακής οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος, Κώστα Τρέλλη, ενώ ο Νίκος Μουζακιάρης άφησε αιχμές και για τον προηγούμενο πρόεδρο Μιχάλη Μπαγιώτη.

«Είμαι κοντά στην παράταξη, παρακολουθώ τις εξελίξεις και δεν αποκλείω τίποτα για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του Απριλίου» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Πρέπει να βρεθεί μια καλή λύση την οποία να στηρίξουμε, διότι ο Κώστας Τρέλλης δεν είναι μια καλή λύση και αυτό είναι κοινή ομολογία. Δεν είναι ένας καλός πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ, διότι στην πολιτική δεν αρκεί να είσαι καλό παιδί απλά. Δεν τον είδα σε κάποια στιγμή να βγει και να υπερασπιστεί τη ΝΔ, να κάνει μια αντιπαράθεση». Ακούστε το χαρακτηριστικό ηχητικό απόσπασμα:

https://soundcloud.com/trikala-voice/zkwjg5aufeux

Το ίδιο θέμα σχολίασε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ (δημοτική επιχείρηση ύδρευσης), ο οποίος «ψηνόταν» για την ηγεσία της ΝΟΔΕ το 2017, Χρήστος Αναστασίου:

«Δεν έχω κάτι με τον Κώστα Τρέλλη, είναι ήσυχος και καλός άνθρωπος. Ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ σε κάποια σημεία ναι με ικανοποίησε, και σε κάποια όχι. Θεωρώ όμως καλό να πάμε σε ανανέωση, υπάρχει και καλύτερη λύση. Θα ψαχτούμε, δεν θα αφήσουμε έτσι την παράταξη μας»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter