Το ChatGPT τα λέει καλύτερα από τον Αλέξη Χαρίτση…

Το ChatGPT τα λέει καλύτερα από τον Αλέξη Χαρίτση…

Αρκετοί εκπρόσωποι της νέας γενιάς πολιτικών ειδικεύονται στο να μιλούν και να μην λένε τίποτα. Βερμπαλισμοί, θεωρίες, μεγαλοστομίες, ξύλινος λόγος, αλλά από ουσία μηδέν. Λόγια πολλά και τηγανίτες τίποτα, που λέει κι ο λαός. Το ενδιαφέρον είναι ότι η πλειονότητα αυτών θεωρούν ότι έχουν λόγο και ρόλο παρεμβατικό στο δημόσιο γίγνεσθαι και στην κοινωνία. Βασικά είναι θύματα της μεγάλης ιδέας που έχουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους, μεγάλη ιδέα η οποία ενισχύεται από παρατρεχάμενους, παρεούλες, Γραμματείς και Φαρισαίους.

Διάβαζα για παράδειγμα τη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Χαρίτσης στην Καθημερινή της Κυριακής.

Σταχυολογώ από τις απαντήσεις του προέδρου της ΚΟ της Νέας Αριστεράς:

«Για τη Νέα Αριστερά οι προτεραιότητες είναι σαφείς: …Βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο που δεν επικεντρώνεται μόνο σε τουρισμό, real estate και κατασκευές: χρειαζόμαστε διεύρυνση της παραγωγικής βάσης της χώρας με εθνικό σχέδιο για την επένδυση στη βιομηχανία και την αγροτική παραγωγή».

Σε άλλο σημείο δηλώνει «Η Νέα Αριστερά πιστεύει στον ανοιχτό προγραμματικό διάλογο και δημιουργήθηκε ακριβώς γιατί αναγνωρίσαμε το τέλμα στο οποίο έχει βρεθεί εδώ και καιρό ο πολιτικός μας χώρος. Θέλουμε –με τις προγραμματικές μας θέσεις αλλά και με τον τρόπο που ασκούμε πολιτική– να είμαστε ο θετικός καταλύτης για την αλλαγή που χρειαζόμαστε» και καταλήγει: «Ο εκδημοκρατισμός της παραγωγής ενέργειας –το μοντέλο της αυτοπαραγωγής – ιδιοκατανάλωσης– είναι μια ουσιαστική επένδυση για την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας και τη στήριξη της παραγωγικής δραστηριότητας». Βιώσιμα αναπτυξιακά μοντέλα, θετικοί καταλύτες, παραγωγικές δραστηριότητες, πράσινη μετάβαση με κοινωνικό πρόσημο και πράσινα άλογα…

Ζητήσαμε από το ChatGPT να γράψει κάτι για να εκφωνήσει ο Αλέξης Χαρίτσης και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το ChatGPT λέει τα ίδια και καλύτερα από τον πρόεδρο της ΚΟ της Νέας Αριστεράς.

«Όλοι μας γνωρίζουμε τις προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει ως χώρα και ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια- οικονομικές κοινωνικές-περιβαλλοντικές.

…Ευθύνη να οικοδομήσουμε μια Ελλάδα που θα είναι δίκαιη για όλους τους πολίτες της. Μια Ελλάδα που θα προάγει την ανάπτυξη χωρίς να θυσιάζει την κοινωνική συνοχή.

…Πρέπει να εστιάσουμε στην καινοτομία και στην τεχνολογία, αναπτύσσοντας ένα νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης που δεν αφήνει κανέναν πίσω» γράφει μεταξύ άλλων η εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης που- ακόμα τουλάχιστον- δεν διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού.

Εγώ λέω μας πήρανε χαμπάρι…

ΑΙ.Γ.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης (Photos)

ΕΛΑΣ για τα αρχηγικά μέλη της Θύρας 7: Βαριά ποινικά μητρώα που εργάζονταν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον δήμο Πειραιά

Politico για επιλογή Φρέντη Μπελέρη από ΝΔ: Ένας «μπαλαντέρ» από τις αλβανικές φυλακές

Ευρωεκλογές: Εντός της ημέρας η απόφαση του Αρείου Πάγου για το μόρφωμα «Σπαρτιάτες» – Πόσα κόμματα κατέθεσαν αίτηση

Αφρικανική σκόνη: Επταπλάσια η συγκέντρωση την Τετάρτη – Πότε θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter