Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης (Photos)

Πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης (Photos)

Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Βουλή, καθώς ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών -πλέον ανεξάρτητος-, Κωνσταντίνος Φλώρος, γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής.

Η επίθεση σημειώθηκε εκτός της αίθουσας της Ολομέλειας, στην πόρτα εισόδου προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Είμαι από το 2007 εδώ. Θεωρώ βάρβαρο αυτό που έγινε. Είμαστε άνθρωποι, έχουμε παρορμητισμούς, αλλά είναι απάνθρωπο να χτυπάς τον συνάνθρωπό σου. Τελεία και παύλα», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, για το περιστατικό.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, καταδίκασε με τη σειρά του τα όσα συνέβησαν. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει την αποβολή του Κωνσταντίνου Φλώρου για 15 ημέρες από το κοινοβούλιο.

Διαβάστε σχετικά: Αποβάλλεται ο Φλώρος από τη Βουλή – Αίτημα για άρση ασυλίας

Στην ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το αίτημα άρσης ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου, έπειτα από μήνυση που είχε ασκήσει ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δημιουργήθηκε ένταση την ώρα που ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας δήλωσε ότι είναι υπέρ της άρσης ασυλίας για τον πρόεδρο του κόμματος, σημειώνοντας ότι δεν σχετίζεται με τη μήνυση. Τότε, ο Κωνσταντίνος Φλώρος φέρεται να φώναξε ότι «αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο».

Στη συνέχεια φέρεται να ακολούθησε ένταση μεταξύ βουλευτών της Ελληνικής Λύσης και του Κωνσταντίνου Φλώρου, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπήρξε και διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών με ύβρεις. «Εσένα θα σου γ… τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια», φέρεται να είπε ο Βασίλης Γραμμένος, με τον Κωνσταντίνο να απαντά: «Έλα έξω να μου τα πεις».

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος έπιασε από τον λαιμό τον Βασίλη Γραμμένο και τον έριξε κάτω.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΑΣ για τα αρχηγικά μέλη της Θύρας 7: Βαριά ποινικά μητρώα που εργάζονταν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον δήμο Πειραιά

Politico για επιλογή Φρέντη Μπελέρη από ΝΔ: Ένας «μπαλαντέρ» από τις αλβανικές φυλακές

Ευρωεκλογές: Εντός της ημέρας η απόφαση του Αρείου Πάγου για το μόρφωμα «Σπαρτιάτες» – Πόσα κόμματα κατέθεσαν αίτηση

Αφρικανική σκόνη: Επταπλάσια η συγκέντρωση την Τετάρτη – Πότε θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter