Βιασμός 11χρονης: Στη φυλακή οδηγείται ο 38χρονος προπονητής

Βιασμός 11χρονης: Στη φυλακή οδηγείται ο 38χρονος προπονητής

Στη φυλακή οδηγείται με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή ο 38χρονος πρώην προπονητής ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της τότε 11χρονης.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας, έκριναν προφυλακιστέο τον κατηγορούμενο για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε αμετανόητος και δήλωσε μάλιστα πως είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, τοποθετώντας τα όσα έγιναν ένα χρόνο αργότερα απ’ ότι η αθλήτρια.

«Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ» φέρεται να υποστήριξε, ενώ παράλληλα ζήτησε να μπει στη φυλακή. «Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια»

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε από την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, κινήθηκε τάχιστα από τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες με άκρα μυστικότητα έλαβαν κατάθεση από την αθλήτρια και τους γονείς της.

Η αθλήτρια στην κατάθεση της η οποία διήρκεσε 3,5 ώρες περιέγραψε όσα βίωσε και διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του 38χρονου πως όλα συνέβησαν με τη συναίνεση της.

Μάλιστα ανέφερε πως ο 38χρονος την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένεια της, προκειμένου να κρατήσει κλειστό το στόμα της για τη σεξουαλική κακοποίηση..

Σημειώνεται ότι έχουν σχηματιστεί δυο ακόμα διαφορετικές δικογραφίες μετά από σχετικές καταγγελίες των ομοσπονδιών κωπηλασίας και πάλης που έχουν ανατεθεί για διερεύνηση στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιντζογλου.

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Documento Newsletter