BMW Drive Recorder, ο νέος προαιρετικός εξοπλισμός

BMW Drive Recorder, ο νέος προαιρετικός εξοπλισμός

H γερμανική εταιρεία προσθέτει στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού σειράς μοντέλων της τη δυνατότητα βιντεοσκόπησης μέσω του Drive Recorder.

To πακέτο αυτό μπορεί να παραγγελθεί σε συνδυασμό με το Parking Assistant Plus και διατίθεται για τη νέα BMW Σειρά 3 Sedan, BMW Σειρά 7, BMW Σειρά 8, τη νέα BMW X5 και τη νέα BMW X7.

Το BMW Drive Recorder χρησιμοποιεί τις κάμερες διαφόρων συστημάτων υποστήριξης οδηγού για λήψεις βίντεο από διαφορετικά σημεία του οχήματος. Οι λήψεις αυτές αποθηκεύονται ώστε να μπορούν να προβάλλονται αργότερα στην Οθόνη Ελέγχου (Control Display) όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, ή να εξάγονται (export) μέσω της θύρας USB.

Με τον τρόπο αυτό, οι οδηγοί μπορούν να τραβούν βίντεο ενώ διασχίζουν εντυπωσιακά τοπία ή κινούνται, για παράδειγμα, μέσα σε πίστα.

Στη συνέχεια μπορούν να τα στέλνουν στην κινητή συσκευή τους και να τα μοιράζονται (share). Οι εγγραφές μπορούν να έχουν διάρκεια έως 40 δλ., περιλαμβάνοντας τα 20 δευτερόλεπτα του βίντεο που αποθηκεύεται αμέσως πριν την ενεργοποίηση του Drive Recorder και τα επόμενα 20 δευτερόλεπτα.

Το Drive Recorder μπορεί να ξεκινά οποιαδήποτε στιγμή από το μενού του iDrive. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του συστήματος είναι ότι, σε περίπτωση σύγκρουσης, τα 20 δευτερόλεπτα πριν από το ατύχημα και τα 20 δευτερόλεπτα μετά από αυτό καταγράφονται και αποθηκεύονται αυτόματα.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η δυνατότητα αποθήκευσης των λήψεων για περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter