Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Χρυσό βραβείο

BMW Group Hellas

Χρυσό βραβείο για το BMW Group Hellas και την αποθήκη ανταλλακτικών. Πέτυχε την καλύτερη επίδοση μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών, πλην της Γερμανίας, στις παραδόσεις ανταλλακτικών και την έκτη θέση παγκοσμίως στην έρευνα ικανοποίησης των Επίσημων Εμπόρων.

Το Χρυσό Βραβείο (Gold Award) παγκοσμίως για το 2017 κατέκτησε το BMW Group Hellas στα πλαίσια της ετήσιας αξιολόγησης των αποθηκών ανταλλακτικών του BMW Group.

Συγκεκριμένα, 40 αποθήκες του BMW Group από όλο τον κόσμο αξιολογήθηκαν για την απόδοσή τους βάσει σημαντικών κριτηρίων όπως: συνέπεια στους χρόνους παραδόσεων των ανταλλακτικών, ακρίβεια στη διαχείριση αποθεμάτων, κόστος κύκλου εργασιών και δείκτης αξιολόγησης αποθήκης από τους Επίσημους Εμπόρους.

Μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών και πλην της Γερμανίας, το BMW Group Hellas πέτυχε την καλύτερη επίδοση σε ακρίβεια στην παράδοση ανταλλακτικών κατακτώντας επίσης την 6η θέση παγκοσμίως στη έρευνα ικανοποίησης WPI (Warehouse Performance Indicator) των Επίσημων Εμπόρων.

Η απονομή των χρυσών μεταλλίων πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτίριο του BMW Group στο Μόναχο, παρουσία του επικεφαλής του τομέα After Sales παγκοσμίως, κ. Erich Ebner von Eschenbach.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.