Ηλεκτρικό Sportscar

BMW i8 Roadster

Έρχεται το BMW i8 Roadster. Το καινοτόμο σπορ αυτοκίνητο βρίσκεται σε φάση τελικής δοκιμής στο Εργοστάσιο της Λειψίας.Η BMW i ανυπομονεί να υποδεχτεί το τρίτο μέλος της οικογένειάς της.

Το 2018, το BMW i8 Roadster θα μυήσει το κοινό σε μία εντελώς νέα διάσταση πρωτοποριακής, open-top οδηγικής απόλαυσης – σχεδόν αθόρυβο και με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Απολαύστε το, στην επόμενη εμφάνισή του, στο εργοστάσιο της Λειψίας.

Η BMW i είναι η μάρκα του BMW Group που εστιάζει στις συνδεδεμένες υπηρεσίες μετακίνησης, στα πρωτότυπα οχήματα του μέλλοντος και σε μία νέα ερμηνεία του όρου premium, που ορίζεται από τη βιωσιμότητα. Η BMW i εκπροσωπείται σε 54 χώρες με το ηλεκτρικό BMW i3 σε αστικές περιοχές, το plug-in υβριδικό σπορ BMW i8 και τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα BMW iPerformance.

Η BMW i συνεργάζεται επίσης με υπηρεσίες όπως DriveNow (car sharing), ReachNow (car sharing 2.0), ChargeNow (εύκολη πρόσβαση στο παγκοσμίως μεγαλύτερο δίκτυο σημείων φόρτισης), ParkNow (εντοπισμός, κράτηση και πληρωμή χώρων στάθμευσης), BMW i Ventures (επένδυση σε εταιρείες start-up), BMW Energy Services και Centre of Competence for Urban Mobility (συμβουλευτικές υπηρεσίες για πόλεις).

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.