BMW M5: Η νέα έκδοση Competition (video)

BMW M5: Η νέα έκδοση Competition (video)

Η νέα BMW M5 συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις και μία μοναδική αύρα με απαράμιλλη πρακτικότητα σε καθημερινή χρήση, κάτι για το οποίο φημίζονται τα μοντέλα BMW M.

Το λανσάρισμα της νέας BMW M5 Competition προαναγγέλλει τη δημιουργία μιας νέας προϊοντικής κατηγορίας. Στο μέλλον, η BMW M GmbH θα προσφέρει τις ισχυρότερες εκδόσεις των υψηλών επιδόσεων αυτοκινήτων της σαν μεμονωμένα μοντέλα.

Η οδηγική εμπειρία υψηλών επιδόσεων που προσδιορίζει το χαρακτήρα της νέας BMW M5 Competition είναι βαθιά συναισθηματική – και πηγάζει από τον τρόπο που ο κινητήρας παράγει την ισχύ του. Ο V8 4.4L με τεχνολογία M TwinPower Turbo αποδίδει τώρα μέγιστη ισχύ625 ίππων.

Οι στάνταρ προδιαγραφές της νέας BMW M5 Competition περιλαμβάνουν ειδικό σύστημα εξαγωγής M Sport με διακοσμητικά απολήξεων σε black chrome. Αυτή η έκδοση εξάτμισης με κλαπέτα και διπλές απολήξεις παράγει ένα συναρπαστικό ήχο. Από την άλλη, η προσθήκη ενός φίλτρου σωματιδίων στην πανοπλία της Competition επιτρέπει περαιτέρω μείωση των εκπομπών ρύπων.

Δείτε το video της νέας M5 Competition:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter