BMW Motorrad Days 2019

BMW Motorrad Days 2019

Στο Γκάρμις πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση BMW Motorrad Days, με περισσότερους από 40.000 φίλους της μάρκας, από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, να δίνουν το «παρών».

Στην εκδήλωση η BMW παρουσίασε τη νέα R nineT/5, εμπνευσμένη από την R 75/5 του 1969, όπως επίσης δύο concept. Η πρώτη ήταν η «γυμνή» Vision DC Roadster, ηλεκτροκίνητη και η Concept R 18, εφοδιασμένη με έναν μεγάλης χωρητικότητας boxer κινητήρα.

Σε ειδικό περίπτερο βρισκόταν ο Χέλμουτ Ντάνε, νικητής το 1976 στο ΤΤ με τα αυτόγραφά του, ενώ μερικοί φίλοι της φίρμας, παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση την προσπάθεια του Τομ Σάικς στο Ντόνινγκτον, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Superbike. Ο αναβάτης πήρε την πρώτη pole position της S 1000 RR, τερματίζοντας δεύτερος στον αγώνα.

Στον Original Motodrome Wall of Death Show ξεχώρισε ο Ντόναλντ Γκανσλμέιερ και η ομάδα του, στο Motorcycle Drift Show ο Άλεξ ντε Μαρσεγιέ από τη Γαλλία και στο Freestyle Show ο Ιρλανδός Μάτι Γκρίφιν.

Έγιναν πάνω από 1.000 test drives, πάνω από 600 θεατές παρακολούθησαν τις προσπάθειες των αναβατών στο Enduro Park, ενώ οι μικροί φίλοι διασκέδασαν στο Kids Trial Taster Training.

Τέλος, δύο από τους επισκέπτες στάθηκαν τυχεροί και επέστρεψαν σπίτι τους με μια R nineT/5 και μια F 850 GS.

Πηγή: BMW Motorrad

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter