BMW Remote Software Upgrade

BMW Remote Software Upgrade

Μέσω της εφαρμογής Remote Software Upgrade (Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού), οι πελάτες του Ομίλου BMW μπορούν να ενημερώνουν το λογισμικό των οχημάτων τους που είναι εξοπλισμένα με το Operating System 7.0. 

Η εφαρμογή παρέχει συνεχή ενημέρωση του οχήματος με τα τελευταία δεδομένα και η πρώτη αναβάθμιση θα διατίθεται αρχικά σε όλες τις αγορές με BMW ConnectedDrive, περιλαμβάνοντας το BMW Intelligent Personal Assistant.

Η εφαρμογή προσφέρει διάφορες ενημερώσεις ασύρματα και μερικά παραδείγματα έχουν να κάνουν με το Active Cruise Control και την προστασία από πλευρική σύγκρουση.

Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να προσθέτουν ψηφιακές υπηρεσίες σε μετέπειτα στάδιο, κάτι που σημαίνει συνεχή αναβάθμιση της ασφάλειας και της ποιότητας του αυτοκινήτου. Μάλιστα, η ενημέρωση μπορεί να γίνεται και από το σπίτι μέσω spartphone ή από το εσωτερικό του οχήματος.

Οι πρόσθετες λειτουργίες του BMW Intelligent Personal Assistant μπορούν να ενεργοποιούνται για μοντέλα όπως η BMW X5, η νέα BMW Σειρά 3 και η νέα BMW Σειρά 8 με BMW Operating System 7.0 από το λανσάρισμα του Remote Software Upgrade.

Πηγή: BMW

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter