BMW Σειράς 8 Cabrio

BMW Σειράς 8 Cabrio

Η BMW συνεχίζει την παρουσίαση νέων μοντέλων στην πολυτελή κατηγορία. Το ανοιχτό τετραθέσιο της BMW Σειράς 8 δοκιμάζεται σε συνθήκες «θερμού κλίματος» στις ΗΠΑ.

Με εντατικές δοκιμές των λειτουργιών συστημάτων και test drives μεταξύ Las Vegas και Death Valley (Κοιλάδα του Θανάτου), έχει ξεκινήσει η κρίσιμη φάση εξέλιξης της νέας BMW Σειράς 8 Cabrio. Τα αποτελέσματα δοκιμών θερμού κλίματος στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργική ασφάλεια των μηχανικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων υπό ακραίες καιρικές συνθήκες. Θερμοκρασίες άνω των 50 βαθμών Κελσίου, πολύ υψηλή συγκέντρωση σκόνης στην έρημο, κυκλοφορία με συχνά stop-and-go στο Las Vegas, χωματόδρομοι γύρω από το Όρος Whitney και διαδρομές μεγάλων αποστάσεων μεταξύ της ακτής του Ειρηνικού και των Βραχωδών Ορέων χαρακτηρίζουν το απαιτητικό πρόγραμμα δοκιμών εξέλιξης της νέας BMW Σειράς 8 Cabrio.

Καιρικές συνθήκες για ένα cabrio σίγουρα δεν υπάρχουν στo Death Valley. Ωστόσο, η ζέστη και η μεγάλη ξηρασία του εθνικού πάρκου στην Έρημο Mojave δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για δοκιμές υψηλών προκλήσεων. Στο εσωτερικό της BMW Σειράς 8 Cabrio που προηγουμένως έχει εκτεθεί για ώρες κάτω από καυτό ήλιο, οι μηχανικοί της BMW ελέγχουν το ηλεκτρονικό σύστημα, το ηχοσύστημα, αισθητήρες και κάμερες για τα συστήματα υποστήριξης οδηγού, τις ενδείξεις του νέου Λειτουργικού Συστήματος BMW 7.0, λειτουργίες συνδεσιμότητας, ρυθμίσεις καθισμάτων και τέλος, το αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού. Το ταξίδι του καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου στο Φράγμα Hoover θέτει μία πρόσθετη πρόκληση για τα ηλεκτρονικά του οχήματος. Τα ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά κύματα από τους στροβίλους του ηλεκτροϋδραυλικού εργοστασίου που είναι εγκατεστημένο στην περιοχή, είναι το απόλυτο μέτρο σύγκρισης, που επιβεβαιώνει την απουσία παρεμβολών στα ηλεκτρονικά συστήματα από εξωτερικές πηγές.

Επιπλέον, σε ατελείωτες διαδρομές μέσα από τη στέπα και το θρυλικό Death Valley, δοκιμάζεται η αντοχή στη σκόνη του πολυστρωματικού soft-top και του μηχανισμού οροφής.

Οι κακουχίες που αντιμετωπίζουν οδηγοί και οχήματα δημιουργούν τη βάση για μία νέα μορφή ανοιχτής απόλαυσης στην πολυτελή κατηγορία. Η νέα BMW Σειρά 8 Cabrio συνδυάζει αριστοκρατική φινέτσα, αποκλειστικότητα και ατομικότητα με προηγμένο εξοπλισμό στους τομείς υποστήριξης οδηγού, λειτουργίας και δικτύωσης. Επιπλέον, ο συναρπαστικός χαρακτήρας της προάγεται με υψηλής ποιότητας τεχνολογία κίνησης και ανάρτησης, με την οποία η BMW Σειρά 8 Cabrio έχει επαναπροσδιορίσει τη σπορ οδηγική απόλαυση στην κατηγορία.

Οι δοκιμές θερμού κλίματος στην εξέλιξη της νέας BMW Σειράς 8 Cabrio σε επίπεδο παραγωγής είναι εξίσου σημαντικές με αυτές του προγράμματος του Κέντρου Χειμερινών Δοκιμών στο Arjeplog, Σουηδία, και τα εντατικά test drives στην πίστα του BMW Group στο Miramas στη Νότια Γαλλία και στο Nürburgring. Μόνο αφού ολοκληρωθούν χιλιάδες χιλιόμετρα θα μπορούν οι υπεύθυνοι εξέλιξης να διασφαλίσουν ότι με την ανοιχτή BMW Σειρά 8, φέρνουν στο δρόμο ένα αληθινό dream car με διαπιστευτήρια για την πολυτελή κατηγορία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter