BMW Startup Garage

BMW Startup Garage

Διασφαλίζει πρώιμη πρόσβαση σε πρωτοποριακές καινοτομίες μέσω δυνατότητας ανταλλαγής τεχνογνωσίας, με πάνω από 1.500 startups από 30 χώρες περίπου το χρόνο. 

Το μοντέλο «Venture client» παρέχει σε όλες τις επιχειρηματικές μονάδες άμεση πρόσβαση σε καινοτομίες startup. Γραφεία Τεχνολογίας του BMW Group που εδρεύουν σε hotspots τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο αναζητούν startups.

Το BMW Startup Garage – τμήμα της επιχειρηματικής μονάδας της εταιρίας με θέμα την Έρευνα, τις Νέες Τεχνολογίες και τις Καινοτομίες – εντοπίζει τις πιο καινοτόμες startups στο χώρο του επιχειρείν εδώ και τέσσερα χρόνια, κάτι που επιτρέπει στο BMW Group να αξιοποιεί τις δυνατότητές του γρήγορα και άμεσα.

Μέχρι τώρα, πάνω από 50 ανερχόμενες εταιρίες τεχνολογίας έχουν ολοκληρώσει το startup πρόγραμμά τους.

Το BMW Startup Garage έρχεται σε επαφή με περισσότερες από 1.500 startups από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Αν εκ πρώτης όψεως προκύψει ότι μία συγκεκριμένη καινοτομία ενδέχεται να έχει ενδιαφέρον για το BMW Group, αυτή εξετάζεται πιο λεπτομερώς. Περίπου 600 έως 800 startups περνούν από αξιολόγηση κάθε χρόνο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για την ένταξή τους στο πρόγραμμα του BMW Startup Garage. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter