BMW Vision iNext, ευκαιρία για…εικονική οδήγηση

BMW Vision iNext, ευκαιρία για…εικονική οδήγηση

Παράλληλα με την παρουσίαση του συστήματος Intelligent Personal Assistant, οι επισκέπτες της Έκθεσης του Λας Βέγκας θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν εικονικά το μοντέλο της γερμανικής εταιρείας.

Οι επισκέπτες μπορούν να οδηγήσουν εικονικά το αυτοματοποιημένο αυτοκίνητο, στο πρόγραμμα «Ease», όπου αλληλεπιδρά με το σύστημα Intelligent Personal Assistant, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να ελέγξουν διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες, όπως είναι πχ. μια τηλεδιάσκεψη. Με την αυτοματοποιημένη οδήγησή του, την έξυπνη συνδεσιμότητά αλλά και το καινοτόμο εσωτερικό του, βελτιώνει την ποιότητα διαμονής στην καμπίνα, κάνοντας τη ζωή των επιβαινόντων καλύτερη.

Με το BMW Intelligent Personal Assistant, το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί φυσική γλώσσα για αλληλεπίδραση. Το σύστημα αυτό, εφοδιάζει και τη νέα BMW X5, που θα το ενσωματώσει στην γκάμα της από τον Μάρτιο και μετά.

Πέραν των παραπάνω, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει την αυτοματοποιημένη μοτοσικλέτα R 1200 GS, που βοηθά τον οδηγό στις μανούβρες και τις δύσκολες καταστάσεις, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά και τη νέα BMW X7.

Πηγή: BMW

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter