BMW X7 Pick-up

BMW X7 Pick-up

Την BMW X7 Pick-up παρουσίασε πρόσφατα η εταρεία στο Motorrad Days, με το αυτοκίνητο να έχει διαμορφωθεί σε συνεργασία με τα Concept Vehicle Construction και Model Technology .

Βασίστηκε στην BMW X7, με το μοντέλο να είναι η X7 xDrive40i, ισχύος 250 kW/340 hp.

Η καρότσα του οχήματος είναι χειροποίητη, περιλαμβάνει ξύλο, ενώ το όχημα από τη μεριά του εφοδιάζεται με ρυθμιζόμενη αερανάρτηση δύο σταδίων. Στην καρότσα επίσης, ήταν φορτωμένη μια BMW F 850 GS, με την εταιρεία να θέλει να δείξει με αυτόν τον τρόπο πως τα δύο οχήματα μπορούν να φτάσουν στις πιο απόμακρες περιοχές του πλανήτη.

Η καμπίνα μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα και η χωρητικότητα της καρότσας είναι μεγάλη. Το μήκος αγγίζει τα δύο μέτρα με ανοικτή τη θύρα και τα 1,4 μέτρα όταν είναι κλειστή. Χάρη στην έξυπνη χρήση CFRP στην οροφή, στις πίσω θύρες και στο πίσω μέρος, εξοικονομήθηκαν 200 κιλά βάρους, παρά το αυξημένο μήκος κατά 10 εκατοστά σε σχέση με το αυτοκίνητο παραγωγής.

Σε 10 μόλις μήνες, οι εκπαιδευόμενοι μηχανικοί και σχεδιαστές κατάφεραν να αναπύξουν αυτό το one-off μοντέλο. Από πρωτότυπ το μετέτρεψαν σε πλήρως λειτουργικό και νόμιμο. Οι λαβές και μερικές άλλες λεπτομέρειες έγιναν μέσω 3D εκτύπωσης, με την απόχρωση Tanzanite μπλε μεταλλική να την κάνει να ξεχωρίζει.

Στον χώρο φόρτωσης υπάρχει μια BMW F 850 GS, ταιριάζοντας στο κλίμα των Motorrad Days, επιδεικνύοντας παράλληλα τις ικανότητας της X7 Pick-up. Το δεύτερο όχημα είναι one-off. Αναπτύχθηκε δηλαδή για αυτή τη μία και μοναδική εμφάνιση και δεν θα ακολουθήσει τον δρόμο προς τη γραμμή παραγωγής.

Τέτοια πρότζεκτ έχουν στόχο την εκπαίδευση διάφορων ειδικοτήτων, με την BMW να έχει 5.000 μέλη σε εννέα χώρες.

Πηγή: BMW

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter