Βραβεία από Ford και General Motors για την Goodyear

Βραβεία από Ford και General Motors για την Goodyear

Από τη Ford και τη General Motors βραβεύτηκε η Goodyear, η οποία συνεχίζει να εξελίσσει τα ελαστικά της, παρέχοντας ποιότητα και ασφάλεια.

Στην εταιρεία απονεμήθηκε το βραβείο «World Excellence Award» της Ford, καθώς αναγνωρίστηκε για την υπέρβαση προσδοκιών ως προμηθευτής και για την επίτευξη των υψηλότερων επιπέδων αριστείας σε ποιότητα, κόστος, επιδόσεις και παράδοση.

Από εκεί και πέρα, η Goodyear παρέλαβε το βραβείο του «Προμηθευτή της Χρονιάς» από την GM για δεύτερη συνεχή χρονιά. Οι νικητές επιλέχτηκαν από μια παγκόσμια ομάδα στελεχών της GM στους τομείς της αγοράς, της μηχανικής, του ελέγχου ποιότητας, της παραγωγής και των logistics.

Ο Μάικ Ντόιερ, Chief Customer Officer της Goodyear για τη Βόρεια Αμερική, τόνισε σχετικά με τις βραβεύσεις. «Εμείς στην Goodyear εκτιμούμε την αναγνώριση για την αριστεία που έρχεται με αυτά τα πολυπόθητα βραβεία. Εκτιμάμε επίσης τη σχέση μας με τους πελάτες αρχικού εξοπλισμού, όπως την GM και τη Ford, επειδή μας προκαλούν να ωθήσουμε την τεχνολογία και την καινοτομία στο επόμενο επίπεδο».

Πηγή: Goodyear

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter