Βραβείο στα ελαστικά Vector

Βραβείο στα ελαστικά Vector

Το ελαστικό Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 νικητής της δοκιμής ελαστικών παντός καιρού του Auto Bild

Το γερμανικό περιοδικό ‘Auto Bild’ ανακήρυξε το ελαστικό Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 νικητή της πιο πρόσφατης δοκιμής ελαστικών παντός καιρού. Σύμφωνα με το περιοδικό, το ελαστικό της Goodyear επέδειξε την καλύτερη οδηγική επίδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ειδικά σε συνθήκες βροχής και χιονιού.

Σε βρεγμένο οδόστρωμα, το Vector 4Seasons Gen-2 σημείωσε εντυπωσιακή επίδοση πέδησης συγκριτικά με τα ανταγωνιστικά ελαστικά που συμμετείχαν στη δοκιμή. Σε οδήγηση με ταχύτητα 100χλμ/ώρα σταμάτησε σε μόλις 41,6 μέτρα όταν ο δεύτερος ανταγωνιστής χρειάστηκε το λιγότερο 2 επιπλέον μέτρα.

Στην κυκλική οδήγηση σε βρεγμένο οδόστρωμα το Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 επέδειξε τις δυνατότητες του για κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα υπερκεράζοντας, σε αυτόν τον τομέα, ορισμένα θερινά ελαστικά.

Πλέον της άριστης επίδοσης σε βρεγμένο οδόστρωμα, το Vector 4Seasons Gen-2 ήταν μεταξύ των ελαστικών με την υψηλότερη κατάταξη σε συνθήκες χιονόπτωσης. Το Γερμανικό περιοδικό εξήρε το ελαστικό για την καλή του επίδοση σε συνθήκες χιονόπτωσης.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της δοκιμής», δήλωσε ο Μάικ Ραϊτοκόσκι, Chief Marketing Officer Goodyear Ευρώπης. «Αποδεικνύει ότι εμείς, ως εφευρέτες του ελαστικού παντός καιρού, κατανοούμε την ανάγκη των καταναλωτών για ένα πολύ καλά ισορροπημένο ελαστικό και έχουμε την τεχνογνωσία να δημιουργήσουμε ένα ελαστικό που να έχει εξαιρετική επίδοση σε διαφορετικές οδηγικές συνθήκες σε όλη τη διάρκεια του έτους.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter