Bράβευσαν τον Μαρινάκη για το «φιλανθρωπικό έργο» του παρουσία του Άδωνη – Το gala της χλιδής (Photos+Video)

Bράβευσαν τον Μαρινάκη για το «φιλανθρωπικό έργο» του παρουσία του Άδωνη – Το gala της χλιδής (Photos+Video)

«Η Αποστολή μας είναι να προωθήσουμε τον Ελληνισμό,την Εκπαίδευση, την Φιλανθρωπία, την Κοινωνική Ευθύνη, την Οικογένεια & την Προσωπική Υπεροχή», γράφουν στην σελίδα τους στο Facebook οι εκπρόσωποι του συλλόγου «Αθηναΐδες». Φαίνεται λοιπόν πως όλα αυτά προωθούνται σε… ένα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίον και βράβευσαν στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου gala τους χθες Σάββατο. 

Φυσικά ο εφοπλιστής και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά δεν θα μπορούσα να αγνοήσει τέτοια τιμή και έτσι παραβρέθηκε για να παραλάβει το βραβείο «για την προσφορά του και το κοινωνικό του έργο».

Το βραβείο παρέδωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Β. Κορκίδης, ο οποίος βέβαια εξήρε τα «επιτεύγματα» του Β. Μαρινάκη με μια ομιλία-εγκώμιο , με αφορμή το ότι κατατάχτηκε στους 100 σημαντικότερους εφοπλιστές του κόσμου, με βάση τη Lloyd’s LIst.

Ο κ. Κορκίδης μίλησε για την «αγάπη του Βαγγέλη Μαρινάκη για την Ελλάδα και την ιστορία της έχει αποτυπωθεί στα πλοία του, αφού πολλά φέρουν ονόματα αρχαίων ή μυθικών ηρώων». Τον χαρακτήρισε «αυτοδημιούργητος επιχειρηματία», αφού «τα όσα βρήκε με τα όσα δημιούργησε δεν συγκρίνονται και όλοι στον Πειραιά το γνωρίζουμε καλά». Φυσικά στο τέλος έγινε αναφορά και στο… «φιλανθρωπικό του έργο» που κατά τον πρόεδρο του ΕΒΕΠ, «είναι πολύ σημαντικό»….

Επίσης, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, από ένα τέτοιο gala δεν θα μπορούσε να απουσιάσει το ζεύγος Γεωργιάδη. 

Οι Αθηναΐδες είναι τμήμα των Daughters of Penelope του μεγαλύτερου Ελληνοαμερικανικού οργανισμού των AHEPA και ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter