Bugatti Baby II

Bugatti Baby II

Την Bugatti Baby II παρουσίασε η εταιρεία, η οποία συνεργάστηκε με τη Little Car Company για να παράγει αυτό το όχημα μικρότερης κλίμακας σε σχέση με αυτή του 1:1.

Στο πρωτότυπο έγινε test-drive από τους πελάτες και πλέον, βασισμένη στην Type 35, η Baby II μπορεί να οδηγηθεί από ανήλικους και ενήλικες. Από το 50% κλίμακα, έχει φτάσει στο 75% σε σχέση με την 35άρα, με το όχημα να κατασκευάζεται σε 500 μονάδες.

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με σύγχρονο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, μπαταρίες ιόντων-λιθίου και σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω πέδησης. Άλλα ξεχωριστά στοιχεία είναι οι τροχοί, ο εμπρός ανασχεδιασμένος άξονας, η εξάτμιση και το σύστημα διεύθυνσης.

Στην καμπίνα, δεσπόζει το 4κτινο τιμόνι και το ταμπλό από αλουμίνιο, το κοντέρ, ο δείκτης ισχύος μπαταρίας και το ρολόι, με το τελευταίο να το έχει και η 35. Όλα τα αυτοκίνητα έρχονται με κόρνα, εσωτερικό καθρέπτη, χειρόφρενο, προβολείς και τηλεχειριστήριο προκειμένου να ελέγχεται το όχημα σε απόσταση έως 50 μέτρων, αν κάποιος άπειρος οδηγός παρεκκλίνει της πορείας του. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει η πλάκα του αριθμού πλαισίου, ενώ στο εμπρός μέρος, το έμβλημα Macaron, κατασκευασμένο από 50 γραμμάρια ατόφιου ασημιού, όπως στην Chiron.

Η Baby II διατίθεται σε εκδόσεις 1kW για τους μικρούς φίλους, έχοντας ανώτατη ταχύτητα τα 20 χ.α.ω. και σε 4kW για τους ενήλικες, με ανώτατη ταχύτητα τα 45 χ.α.ω. Όσον αφορά στο Speed Key, όπως στην Chiron, η ισχύς αυξάνεται κατά 10kW και απενεργοποιεί τον περιοριστή ταχύτητας. Υπάρχει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, βοηθώντας τους οδηγούς να χειριστούν κατάλληλα τη ροπή της πίσω κίνησης.

Η απόχρωση στον βασικό εξοπλισμό είναι η Racing Blue, αλλά υπάρχουν και άλλες τόσο για το εξωτερικό και το εσωτερικό, ενώ υπάρχει δυνατότητα ίδιας απόχρωσης με την Chiron. Η μπαταρία είναι είτε 1,4kWh είτε 2,8. Η μικρότερη απόσταση αυτονομίας που παρέχεται, ανέρχεται στα 30 χιλιόμετρα.

H Baby II παράγεται σε τρεις εκδοχές. Η πρώτη με μικτό υλικό για το αμάξωμα, η Vitesse με ανθρακονημάτινο και Speed Key και η Pur Sang με αμάξωμα από αλουμίνιο και Speed Key.

Κάθε Baby II έχει 2,8μ. μήκος, 1,0μ. πλάτος και ανάλογα με την έκδοση, αλλάζει και το βάρος της, το οποίο αρχίζει από τα 230 κιλά.

Κάθε ένα όχημα αρχίζει από τις 30.000 ευρώ.

Πηγή: Bugatti

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter