Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Concorso d’Eleganza Villa d’Este

BMW Group Classic και Grand Hotel Villa d’Este διοργανώνουν από κοινού την εκδήλωση Concorso d’Eleganza Villa d’Este που αφορά ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Στη λίμνη Κόμο της Βόρειας Ιταλίας πραγματοποιείται το φετινό Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Αποτελεί συνδιοργάνωση των BMW Group Classic και Grand Hotel Villa d’Este και οι απαρχές του εντοπίζονται το μακρινό 1929, όταν εκείνη την εποχή, αφορούσε έναν διαγωνισμό για ξεχωριστά και αποκλειστικά νέα οχήματα.

Η BMW είχε ήδη σημειώσει τότε τις πρώτες επιτυχίες ως κατασκευαστής κινητήρων αεροπλάνων και μοτοσικλετών, ενώ πριν από 90 χρόνια ξεκίνησε την παραγωγή του πρώτου της αυτοκινήτου, που ήταν το 3/15 PS DA2. Ο φετινός διαγωνισμός σηματοδοτεί μία ακόμα επέτειο, καθώς τα 20 τελευταία χρόνια, η BMW έχει δεσμευτεί για τη διοργάνωση της γιορτής, ενώ από το 2005, συνδιοργανωτής είναι το Grand Hotel Villa d’Este.

Φέτος, ο διαγωνισμός περιλαμβάνει οκτώ κατηγορίες βραβείων για τα ιστορικά αυτοκίνητα, ενώ το Concorso di Motociclette διοργανώνεται για ένατη φορά. Η κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης γενικότερα, αποτελεί η ανάδειξη του καλύτερου ιστορικού αυτοκινήτου και η απονομή του βραβείου «Best of Show».

Πηγή: BMW

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter