Conference League: Η UEFA αποφάσισε να ακυρωθούν 265 εισιτήρια για λόγους ασφαλείας – Η ανακοίνωση

Conference League: Η UEFA αποφάσισε να ακυρωθούν 265 εισιτήρια για λόγους ασφαλείας – Η ανακοίνωση

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UEFA) αποφάσισε να ακυρώσει 265 εισιτήρια που είχαν αρχικά δοθεί στους οπαδούς της ACF Fiorentina, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Conference League, προκαλώντας σοκ στους φίλαθλους του Ολυμπιακού που είχαν προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι» του σημερινού τελικού από πλατφόρμες μεταπώλησης εισιτηρίων.

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι «εξαφανίστηκαν» από το app στο κινητό τα μπλε εισιτήρια που είχαν πάει σε Έλληνες φιλάθλους. Αφορά εισιτήρια τα οποία δεν έχουν αγοραστεί από τους επίσημους φορείς, δηλαδή, την UEFA, τον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, αλλά από τις λεγόμενες δευτερογενείς αγορές. Τα εισιτήρια αυτά η UEFA έχει αρχίσει να τα ακυρώνει με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί μεγάλες αντιδράσεις από τους οπαδούς, κυρίως Έλληνες που έχουν στην κατοχή τους τέτοια εισιτήρια, τα οποία έχουν «χρυσοπληρώσει»

Η UEFA σε επίσημη ανακοίνωση της, επεσήμανε πως «Αυτή η απόφαση ελήφθη για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του Τελικού του UEFA Europa Conference League και για την ασφάλεια όλων των θεατών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αποφασίστηκε να ακυρωθεί ένας συνολικός αριθμός 265 εισιτηρίων που είχαν αρχικά δοθεί στους οπαδούς της ACF Fiorentina. Αυτή η απόφαση ελήφθη για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του Τελικού του UEFA Europa Conference League και για την ασφάλεια όλων των θεατών. Κάτοχοι εισιτηρίων έχουν ενημερωθεί για την απόφαση και τους ζητήθηκε να μην προσέλθουν στο γήπεδο καθώς δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση»

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Για την ιστορία του και για την Ελλάδα – Θέλει να γράψει την πιο χρυσή σελίδα με τον ευρωπαϊκό τίτλο

Τελικός Conference League: Τα εισιτήρια και τα meeting points – Πώς θα πάνε στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (Video)

Πειραιάς: Τα σημεία που θα στηθούν γιγαντοοθόνες για το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter