Τελικός Conference League: Τα εισιτήρια και τα meeting points – Πώς θα πάνε στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (Video)

Τελικός Conference League: Τα εισιτήρια και τα meeting points – Πώς θα πάνε στο γήπεδο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (Video)

Δρακόντεια είναι τα μέτρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, το κέντρο της Αθήνας αλλά και σε περιοχές του Πειραιά λόγω της διεξαγωγής του τελικού του Conference League. Η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπά απόψε στο γήπεδο της ΑΕΚ όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα, διεκδικώντας το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο και πρώτο για την Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τα μέτρα πέριξ της AEK Arena θυμίζουν… lockdown, καθώς οι δρόμοι και τα σχολεία έχουν κλείσει, ενώ χρειάζεται και ειδική διαπίστευση κυκλοφορίας.

Διαβάστε σχετικά: Τελικός Conference League: Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι κλείνουν, τι ισχύει με τα ΜΜΜ

Πώς θα μετακινηθούν οι φίλαθλοι

Ξεχωριστό σχέδιο έχει εκπονηθεί και για τη μετακίνηση των φιλάθλων, τόσο του Ολυμπιακού, όσο της Φιορεντίνα αλλά και αυτών που θα παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό ως «ουδέτεροι».

Σύμφωνα με τα μέτρα, θα δημιουργηθούν δύο σημεία συγκέντρωσης φιλάθλων (Fan Meeting Points), με τη μετακίνησή τους να πραγματοποιείται συνοδεία αστυνομίας με συρμούς του ΗΣΑΠ αλλά και λεωφορεία του ΟΣΥ που θα διατεθούν γι’ αυτόν τον σκοπό.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι έχουν προμηθευτεί κόκκινα εισιτήρια έχουν ραντεβού σε ειδικό χώρο του ΣΕΦ στο Νέο Φάληρο. Από εκεί στις 18:30 θα ξεκινήσει η σταδιακή μεταφορά τους με συρμούς του Ηλεκτρικού, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις, προς τον σταθμό «Περισσός». Από εκεί θα μεταβούν στο γήπεδο συνοδεία αστυνομικών.

Οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα, οι οποίοι θα κρατούν τα μπλε εισιτήρια θα συγκεντρωθούν σε ειδικό χώρο του ΟΑΚΑ. Από εκεί θα μεταφερθούν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μέσω λεωφορείων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όσον αφορά τους ουδέτερους φιλάθλους, που έχουν εξασφαλίσει λευκό εισιτήριο, θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς «Ειρήνη» και «Θησείο» του ΗΣΑΠ, με κατεύθυνση, χωρίς ενδιάμεση στάση, τον σταθμό «Περισσό».

Ειδική πρόβλεψη υπάρχει για την εξυπηρέτηση θεατών που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο ή έχουν μειωμένη κινητικότητα. Από τη διοργανώτρια Αρχή θα διατεθούν minivans που θα τους μεταφέρουν από και προς το σταθμό του ΗΣΑΠ «Περισσός» όσο και από το πάρκινγκ του πάρκου Αποστολάκη.

Διαβάστε επίσης:

Πρωθυπουργός από άλλον… πλανήτη – Φέτα που κοστίζει… 6,28 ευρώ ανακάλυψε ο Μητσοτάκης

Ο ρόλος της Αμάλ στο ένταλμα για Νετανιάχου – Συνέλεγε για μήνες στοιχεία και μαρτυρίες για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων

Καιρός: Αγγίζει τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποια περιοχή αναμένεται να βρέξει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter