Δεκατριάχρονος μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες αφού έλυσε τρεις κύβου του Ρούμπικ με χέρια – πόδια ταυτόχρονα (Video)

Δεκατριάχρονος μπήκε στο Βιβλίο Γκίνες αφού έλυσε τρεις κύβου του Ρούμπικ με χέρια – πόδια ταυτόχρονα (Video)

Στο βιβλίο Γκίνες μπήκε ο 13χρονος Κιου Τζιανγού, από την Κίνα, ο οποίος κατάφερε και έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ καταφέρνοντας να λύσει τρεις Κύβους του Ρούμπικ ταυτόχρονα με τα χέρια και τα πόδια κάνοντας το ταχύτερο χρόνο.

Ο 13χρονος Κιου, από το Xiamen στη νοτιοανατολική Κίνα, έσπασε το ρεκόρ αφού κατάφερε στις 13 Οκτωβρίου να λύσει και τους τρεις Κύβους σε μόλις ένας λεπτό και 36,39.

 Η Guiness World Records επισήμανε στο Reuters ότι δεν είναι καταγεγραμμένο στο αρχείο τέτοιου είδους γεγονός, οπότε το κατόρθωμα του 13χρονου μπορεί να θεωρηθεί το πρώτο όσο και το ταχύτερο του είδους του με αποτέλεσμα να κερδίσει μια θέσει στο βιβλίο Γκίνες.

_x000D_

Ο Κιου Τζιανγού άρχισε να παίζει με το πολύχρωμο τρισδιάστατο κύβο στην ηλικία των έξι ετών και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες. Κατέχει επίσης το παγκόσμιο ρεκόρ για τον ταχύτερο χρόνο για να λύσει τρεις κύβους του Ρούμπικ κάνοντας παράλληλα ζογκλερικά (πέντε λεπτά 6,61 δευτερόλεπτα) και έχει καταφέρει να κάνει και τον ταχύτερο χρόνο για να λύσει τον κύβο ανάποδα (15,84 δευτερόλεπτα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter