Δεν έκλεισε μήνα στη φυλακή ο Φουρθιώτης: Έφυγε με ταξί από τις φυλακές Ναυπλίου

Δεν έκλεισε μήνα στη φυλακή ο Φουρθιώτης: Έφυγε με ταξί από τις φυλακές Ναυπλίου

Εκτός φυλακής βρίσκεται και πάλι ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, λίγες εβδομάδες μετά την προφυλάκιση του, καθώς όπως μεταδίδει το argolida24.gr αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Ναυπλίου σήμερα στις 18:30 το απόγευμα.

Όπως επισημαίνεται, ο Φουρθιώτης ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και με την βοήθεια μπαστουνιού επιβιβάστηκε σε ταξί με προορισμό την Αθήνα.

Πηγή φωτογραφίας: argolida24.gr

Ο Φουρθιώτης είχε συληφθεί πριν από τρεις εβδομάδες περίπου εξαιτίας μη τήρησης των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί ώστε να του χορηγηθεί η υπό όρους αποφυλάκιση του, πέντε μήνες μετά την αρχική του σύλληψη.

Διαβάστε επίσης: Στις φυλακές Ναυπλίου μεταφέρθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

Της σύλληψης του προηγήθηκε η έκδοση βουλεύματος για νέα προφυλάκισή του καθώς δεν εμφανιζόταν στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα, όπως όριζαν οι περιοριστικοί του όροι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης που βρίσκεται αντιμέτωπος με σωρεία κακουργηματικών πράξεων μετά τις «σκηνοθετημένες» επιθέσεις στο σπίτι του, είχε αποφυλακιστεί μετά από 5 μήνες κράτησης τον περασμένο Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης: Βγάζουν από τη φυλακή τον Φουρθιώτη – Παρέμεινε μέσα λιγότερο και από τον «Ινδιάνο»

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2022 ο Μένιος Φουρθιώτης αναμένεται να κάτσει στο «σκαμνί» για το συμβόλαιο θανάτου τού δημοσιογράφου και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη, κατ’ εντολήν του ιδίου. Η έρευνα των αρχών οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του παρουσιαστή για «το αδίκημα της πρόκλησης και προσφοράς σε τέλεση εγκλήματος» και η δίκη του αναμένεται να διεξαχθεί στο Θ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Πρόκειται για πλήρη επιβεβαίωση όσων είχε καταγγείλει δημοσίως τον Απρίλιο του 2021 ο Κ. Βαξεβάνης και επιβεβαίωσαν στη συνέχεια μάρτυρες με επίσημες καταθέσεις τους στην ΕΛΑΣ, ενώ αποτελεί ακόμη μία εμπλοκή του Μ. Φουρθιώτη με τη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης: Στο σκαμνί ο Φουρθιώτης για το «συμβόλαιο θανάτου» κατά του Κώστα Βαξεβάνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter