Δεν έπεισε ο Μητσοτάκης στη Γερμανού – Οι τηλεθεατές προτίμησαν Μουντιάλ και ελληνική ταινία

Δεν έπεισε ο Μητσοτάκης στη Γερμανού – Οι τηλεθεατές προτίμησαν Μουντιάλ και ελληνική ταινία
Συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha "Καλύτερα δε γίνεται" και στη Ναταλία Γερμανού. Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Άσχημο ήταν το ποδαρικό που επιφύλαξε στα δυναμικά κοινά και τις παραγωγικές ηλικίες 15- 45 ετών η εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς τα δυο πρώτα τέταρτα του περασμένου Σαββάτου και για όση ώρα η Ναταλία Γερμανού φιλοξενούσε στον καναπέ της εκπομπής τον πρωθυπουργό, οι τηλεθεατές προτίμησαν άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και προγράμματα.

Ειδικότερα, οι τηλεθεατές προτίμησαν στο πρώτο τέταρτο να παρακολουθήσουν Μουντιάλ και τον ποδοσφαιρικό αγώνα Τυνησία – Αυστραλία, ενώ στο δεύτερο τέταρτο οι τηλεθεατές παρακολούθησαν στον ΑΝΤ1 την ελληνική ταινία «Μια κυρία στα μπουζούκια».

Συγκεκριμένα:

  • Στο πρώτο τέταρτο ( 13:45-13:59) το «Καλύτερα δεν γίνεται» με τον πρωθυπουργό έκανε 15,6 και ο ποδοσφαιρικός αγώνας Τυνησία – Αυστραλία 20,3 κερδίζοντας τον ανταγωνισμό.
  • Στο δεύτερο τέταρτο (14:00 – 14:14) το «Καλύτερα δεν γίνεται» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε 17,2 , ενώ στον ΑΝΤ1 η ελληνική ταινία : «Μια κυρία στα μπουζούκια» συγκέντρωσε το 18,1 κερδίζοντας τον ανταγωνισμό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αμέσως μετά την αποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το πλατό η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» απογειώθηκε και τα νούμερα κοκκίνισαν (δείγμα ότι κερδίζει τον ανταγωνισμό) φτάνοντας στο 20,2.

Διαβάστε επίσης:

Οι αποκαλύψεις κατατρέχουν τον Μητσοτάκη – Αναζητά διέξοδο στην προεκλογική περίοδο

Παρακολουθούσε τον αρχηγό της αστυνομίας, εισαγγελείς και υπουργούς

Πτώση τηλεθέασης του δελτίου του Alpha λόγω… Μητσοτάκη!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter