Δεν συζητάει δημοψήφισμα για τα ομόφυλα ζευγάρια το Μαξίμου

Δεν συζητάει δημοψήφισμα για τα ομόφυλα ζευγάρια το Μαξίμου

«Δεν λύνονται με δημοψηφίσματα τα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ήταν η πρώτη αντίδραση του Μαξίμου αναφορικά με την πρόταση του Ιερώνυμου σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Στην Ελλάδα δεν λύνονται τα ζητήματα δικαιωμάτων με δημοψηφίσματα. Πάντοτε σεβόμαστε τις απόψεις τις εκκλησίας αλλά εμείς εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

«Η Εκκλησία δε θα πάρει τα όπλα, αλλά έχει δικαίωμα να ενημερώσει τον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιερώνυμος από τη Νέα Μάκρη. «Πρέπει να ρωτηθούν οι πολίτες. Θα μπορούσε να γίνει και ένα δημοψήφισμα».

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία 24ωρα είχε αναπτυχθεί οργιώδες παρασκήνιο, ιδίως μετά την αποκάλυψη της κρυφής συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο, σχετικά με το νομοσχέδιο.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Νταβός δηλώνει ότι ο γάμος ομοφύλων ζευγαριών θα είναι «νόμος του Κράτους από τον Φεβρουάριο».

Διαβάστε επίσης: Ομόφυλα ζευγάρια: Κρυφή συνάντηση Μητσοτάκη-Ιερώνυμου – Οργιώδες παρασκήνιο και αναταραχή στην Εκκλησία

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Ο γάμος ομοφύλων, νόμος του κράτους τον Φεβρουάριο (Video)

Λαγός του Μητσοτάκη το δημοψήφισμα που προτείνει ο Ιερώνυμος για τον γάμο ομοφύλων;

Πρόταση Ιερώνυμου για δημοψήφισμα σχετικά με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών (Video)

Γάζα: Οι Ισραηλινοί «ξηλώνουν» νεκροταφεία με πρόσχημα την αναζήτηση ομήρων – Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter