Δεξιότερος των… δεξιών ο Ψαριανός: Σε ρατσιστικό κρεσέντο αποκάλεσε «αλλοδαπούς» τους Ρομά

Δεξιότερος των… δεξιών ο Ψαριανός: Σε ρατσιστικό κρεσέντο αποκάλεσε «αλλοδαπούς» τους Ρομά

Μάλλον έχει βαλθεί να συνταχθεί με τη γραμμή Άδωνη στη ΝΔ, δεν εξηγείται διαφορετικά.

Τελειωμό δεν έχουν, απ’ότι φαίνεται, τα «μαργαριτάρια» του Γρηγόρη Ψαριανού. Μετά το σεξιστικό κρεσέντο με «στόχο» την Έφη Αχτσιόγλου και το αλησμόνητο… «γκομενάκι», ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, αποφάσισε να στρέψει εκ νέου τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Για ακόμα μία φορά. Και πάλι αρνητικά.

Δείτε επίσης: Ο Ψαριανός «ξερνάει» σεξισμό και χυδαιότητα για ακόμα μία φορά

Δείτε επίσης: Μισή… συγγνώμη από τον Ψαριανό για το σεξιστικό σχόλιο με στόχο την Αχτσιόγλου

Τούτη τη φορά, στο «στόχαστρο» μπήκαν οι Ρομά που έδωσαν το «παρών» στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία, το απόγευμα της Πέμπτης. 

Δείτε επίσης: Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός παίρνει στα χέρια του το μέλλον του (Video)

Ο Γρ. Ψαριανός, σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έκανε retweet ακραία ρατσιστικές τοποθετήσεις, που μόνο ντροπή προκαλούν. 

Αρχικά έκανε retweet μία φωτογραφία από την ομάδα των Ρομά, κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Λαμία, η οποία είχε λεζάντα, σε εμφανές ειρωνικό τόνο: «Η Ελλάδα των πολλών». Όμως, ο Ψαριανός, στο δικό του tweet, πρόσθεσε, προς… συμπλήρωση, τις εξής δύο λέξεις: «μισθοφόρων αλλοδαπών». Μάλλον δεν του φάνηκε αρκετά προκλητικό το αρχικό.

Προφανώς, για τον Γρ. Ψαριανό, οι Ρομά που έδωσαν το «παρών» στην ομιλία και καλωσορίστηκαν από τον πρωθυπουργό, είναι «μισθοφόροι». Αλλά το «καλύτερο» όλων είναι το γεγονός πως χαρακτηρίζει «αλλοδαπούς», μη Έλληνες δηλαδή, τους Ρομά, σε μία άκρως ρατσιστική – εμπρηστική τοποθέτηση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα αναπαρήγαγε ένα εμετικό «τιτίβισμα», από τον ίδιο λογαριασμό, που αφήνει να εννοηθεί πως η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα είναι συνυφασμένη με τη φυλή των Ρομά.

«Η Ελλάδα των ναρκωτικών, των μαϊμού επιδομάτων, της παιδικής εκμετάλλευσης Κ κακοποίησης, του παρεμπορίου, των ληστειών,της παρανομίας, της βρώμας Κ της δυσωδίας, η Ελλάδα που οραματίζεται ο συριζα Κ προφανως δεν είμαστε μέρος του σχεδίου.. οσοι τους ψηφισετε, θα εχετε ευθύνη για αυτό», είναι το ποστ που αναπαρήγαγε ο υποψήφιος της ΝΔ.

Πάντως, μετά από αυτό, ο «γυρολόγος» της πολιτικής Γρηγόρης Ψαριανός, που αριθμεί ήδη τέσσερις – πέντε «μεταγραφές» και αναζητά πολιτική στέγη στη ΝΔ, παίρνει πανάξια μία θέση δίπλα στον Άδωνη Γεωργιάδη και την ακροδεξιά της Πειραιώς. Γιατί το λέμε αυτό; Ως και ο «μετριοπαθής», για τα δεδομένα του Άδωνη, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του επίσης στο Twitter, πριν από περίπου έναν μήνα, είχε σταθεί στο πλευρό των Ρομά (έστω και στα λόγια) λέγοντας: «Στόχος είναι τα παιδιά από οικογένειες Ρομά να αποκτήσουν όλα τα εφόδια για μια δημιουργική ζωή».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter