Δεύτερη ημέρα συκοφαντιών κατά του Documento από τον Στέλιο Πέτσα

Δεύτερη ημέρα συκοφαντιών κατά του Documento από τον Στέλιο Πέτσα

Για ακόμη μια ημέρα συνέχισε τις συκοφαντίες κατά του Documento, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Ο Στέλιος Πέτσας προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με τις αποκαλύψεις του μοιράσματος κρατικού χρήματος 20 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης του κοινού για τον κορονοϊό. Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση πήρε μια δύσκολη και γρήγορη απόφαση σχετικά με την ενημέρωση για τα περιοριστικά μέτρα, δεν υπήρχε πολιτική σκοπιμότητα και είπε ότι δεν πήραν διαφήμιση μόνο τα Μέσα που διακινούσαν fake news και προκαλούσαν σύγχυση, υπονοώντας σαφώς το Documento, το documentonews και το Κουτί της Πανδώρας.

Στη παρέμβαση του αρχισυντάκτη της εφημερίδας Δημήτρη Χατζηνικόλα, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, ο οποίος έδειξε το εξώφυλλο του Documento των αρχών Μαρτίου όπου αναδείκνυε τι έπρεπε να κάνουν οι πολίτες για την πανδημία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι αυτό δεν συμφωνεί με την καμπάνια καθώς το «Μένουμε σπίτι» το ανέφερε ως «μένουμε ταπί» ενώ υποστήριξε ότι δεν αναγνώριζε την απειλή του κορονοϊού γιατί τον ανέφερε ως κοροδοϊό, μη καταλαβαίνοντας ότι η κριτική ήταν στις πρακτικές της κυβέρνησης και όχι σε αυτόν καθαυτό τον ιό.

Και βέβαια επαναλάμβανε συνεχώς ότι το κονδύλι των 20 εκατ. ευρώ μοιράστηκε σε 1232 Μέσα Ενημέρωσης, χωρίς να θέλει να δώσει τον αναλυτικό κατάλογο με τα επιμέρους ποσά και να εξηγήσει τα κριτήρια με τα οποία επελέγησαν αυτά, καθώς πήραν χρήματα site και blogs τα οποία είχαν δημιουργηθεί λίγες μέρες νωρίτερα ή ακόμη χειρότερα δεν λειτούργησαν ποτέ. Ενώ στις προσπάθειες παρέμβασης του Δημήτρη Χατζηνικόλα ανέφερε με ψευτοειρωνικό ύφος ότι κατανοεί την ανάγκη του δημοσιογράφου να υποστηρίξει την εφημερίδα του.

Μετά την παρουσία στην εκπομπή του κυβερνητικού εκπροσώπου, έκανε και παρέμβαση ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτοντας τα fake news του Στέλιου Πέτσα και την προσπάθεια της κατασυκοφάντησης της εφημερίδας. Μάλιστα έγινε στο τέλος της εκπομπής με τη δικαιολογία του χρόνου μια προσπάθεια να κοπεί ο εκδότης του Documento αλλά προς τιμή του παρουσιαστή Ακη Παυλόπουλου αυτό αποφεύχθη.

Διαβάστε επίσης

Πρωτοφανείς αθλιότητες από τον Στέλιο Πέτσα για το Documento

Κύριε Πέτσα, αφήστε το δούλεμα «βελόνα και κλωστή» και παραιτηθείτε

Πρέσβυς Βαμβουνάκης προς Πέτσα: Δώστε στη δημοσιότητα τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ, αλλιώς ξεχάστε τη λέξη διαφάνεια

Δώσατε σε παρουσιαστή ένα εκατομμύριο ευρώ κύριε Πέτσα;

Ο Πέτσας έδωσε λεφτά σε site του βουλευτή κουμπάρου του Ανδρέα Πάτση και της συζύγου του

Αυτά είναι τα ΜΜΕ που πήραν χρήματα από το «Μένουμε Σπίτι»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter