Διαδικτυακή συνάντηση για γονείς: «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ : ενημέρωση για την πανδημία COVID-19»

Photo by Gustavo Fring from Pexels

Πρόσκληση Γονέων / Κηδεμόνων μαθητών/τριών κάθε βαθμίδας σε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε συνεργασία με την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» μας προσκαλούν στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση με γενικό θέμα: «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ : ενημέρωση για την πανδημία COVID-19», που θα πραγματοποιηθεί σε συνθήκες ζωντανής μετάδοσης στο Youtube την Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρες 18:30-20:00.

Συμμετέχουν επίσης τα δίκτυα του ΟΚΑΝΑ και του προγράμματος «Από το Α έως το Ω : μια Ακαδημία για Γονείς» της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)

Προκειμένου να παρακολουθήσετε την ενημερωτική συνάντηση ζωντανά πληκτρολογήστε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://youtu.be/Yl5Cleb5cio

Οι ομιλίες θα μαγνητοσκοπηθούν και το βίντεο της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμο και μετά το τέλος της πραγματοποίησης της στο youtube με τον τίτλο :«Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ : ενημέρωση για την πανδημία COVID-19»,ώστε να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.

Το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:

  • Γεώργιος Κόσυβας Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής Μαρία Δίπλα Υποδιοικήτρια 2ης ΔΥΠε Πειραιώς/Αιγαίου Κων/νος Κοκκώλης Αντιπρόεδρος ΔΣ ΟΚΑΝΑ 

Καλωσόρισμα - Συντονισμός

  • Μαρίζα Τσολιά- Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας, Διευθύντρια Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ 

Χαρακτηριστικά της λοίμωξης COVID-19 στα παιδιά και τους εφήβους

  • Άρτεμις Τσίτσικα- Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Εφηβικής Ιατρικής ΕΚΠΑ #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Και τώρα τι γίνεται; Διαχείριση των σχέσεων μέσα στην Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδιατρική Κλινική ΕΚΠΑ 
Οικογένεια στην εποχή του COVID-19

  • Ευθαλία Τζίλα- Παιδοψυχίατρος MSc –Ακαδημαϊκή υπότροφος ΕΚΠΑ #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ 
Οδηγός επιτυχίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

  • Δρ Αλέξανδρος Καπανιάρης-Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής (ΠΕ86) ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας 

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Εργαλεία και δράσεις στο δρόμο για την εξ αποστάσεως εκπαίδευσης – Δημιουργικό διαδίκτυο

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.