Διαλυμένο το κράτος – Έλλειψη πυροσβεστικών μέσων

Διαλυμένο το κράτος – Έλλειψη πυροσβεστικών μέσων

Οι τελευταίες δραματικές ώρες όπου η φωτιά έφτασε κυριολεκτικά στην Αττική και στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας δείχνουν μια τραγική εικόνα του επιτελικού κράτους των αρίστων που μας διαφήμιζαν μέχρι σήμερα τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης.

Έπρεπε να φτάσουν οι φλόγες και οι καπνοί στην Αττική για να μην μπορούν να καλύψουν τα τραγικά ελλείμματα ενός κρατικού μηχανισμού που εν καιρώ πανδημίας, αντί να προετοιμάζεται για καλύτερη οργάνωση βρήκε την ευκαιρία να περάσει ό,τι πιο αντιδραστικό για τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

Μια φωτιά στις Βόρειες περιοχές της Αττικής με θεωρητικά όλες τις υπηρεσίες και τους μηχανισμούς στα πόδια τους οδήγησε σε μια καταστροφή, όπως δυστυχώς φαίνεται.

Με τις φλόγες μέσα στα σπίτια, ακόμα και μέσα στο αεροδρόμιο του Τατοΐου ακούμε τους ρεπόρτερ και τους κατοίκους, μαζί και με πολλά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να αναζητούν τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα που είναι σχεδόν άφαντα.

Ούτε με τα λάστιχα των ιδιωτών σβήνουν φωτιές!

Άδικα ψάχνουν για βοήθεια από αέρος που ένας κάδος ελικοπτέρου δεν επαρκεί.

Το πολυδιαφημισμένο επιτελικό κράτος είναι παντελώς γυμνό, μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα και ο πρωθυπουργός με καθυστέρηση ωρών διαφημίζει την παρουσία του στο κέντρο επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι.

Πάλι καλά που βρίσκεται στην Αθήνα…

Δυστυχώς η πραγματικότητα που κάθε σώφρων πολίτης θα απευχόταν έρχεται να ξεγυμνώσει στην κυριολεξία μια κυβέρνηση σε αφασία που στηρίζεται μόνον στην προπαγάνδα και τα ψέματα.

Θλίψη και αγανάκτηση!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter