Διαπιστευτήρια σε funds και τραπεζίτες κατέθεσε ο Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη

Διαπιστευτήρια σε funds και τραπεζίτες κατέθεσε ο Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη

Για τις συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη με επενδυτές και εκπροσώπους εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων και τραπεζών ενημερώνει το Μέγαρο Μαξίμου, που ενώ για το Κυπριακό και τις προκλήσεις Ερντογάν σιωπά επιδεικτικά, για τα ραντεβού του πρωθυπουργού για… business είναι λαλίστατο.

Για τις «προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τις μεταρρυθμίσεις που αποτελούν προτεραιότητες» της κυβέρνησής του ενημέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επενδυτές, funds και τραπεζίτες στη Νέα Υόρκη, καταθέτοντας ουσιαστικά διαπιστευτήρια.

Μάλιστα, όπως ενημερώνει το πρωθυπουργικό γραφείο, στο επίκεντρο των διαπιστευτηρίων του βρέθηκε η «επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης», με όψιμες αναφορές στην «αύξηση των μισθών και την περαιτέρω μείωση της ανεργίας».

Το Μαξίμου φρόντισε ακόμη να ανακοινώσει πως ο Κυρ. Μητσοτάκης… διαφήμισε τις «ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα της ενέργειας», παρότι ακόμη οι λογαριασμοί της ΔΕΗ προκαλούν εφιάλτες στους πολίτες, με τη σημείωση πως «η Ελλάδα δεν αποτελεί μόνο κόμβο και σημείο εισόδου ενέργειας, αλλά επιδιώκει να μετατραπεί και σε πάροχο ενεργειακής ασφάλειας».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως μετά από σειρά δηλώσεων και ανακοινώσεων του πρωθυπουργού, αυτή τη φορά βρήκε το θάρρος να κάνει αναφορά στην ανατολική Μεσόγειο, όχι όμως για να απαντήσει στις προκλήσεις του Ερντογάν, αλλά στο πλαίσιο της… τοποθέτησης προϊόντος στους επενδυτές.

«Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε ακόμα τον ρόλο που μπορεί να παίξει η Ελλάδα ως μία σταθερή ευρωπαϊκή δημοκρατία, γέφυρα όχι μόνο της Ανατολικής Μεσογείου με την Ευρώπη, αλλά και του Διαδρόμου Ασίας-Μέσης Ανατολής- Ευρώπης. Επισήμανε ακόμα τη σημασία της συνδεσιμότητας με τη Νότια Ευρώπη και την Ανατολική Γειτονία» καταλήγει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Διαβάστε σχετικά: Ταχυδακτυλουργικά κόλπα Μαξίμου για την εξαφάνιση του Κυπριακού από τις δηλώσεις Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter