Διαψεύδουν τον Μητσοτάκη: Το Μαξίμου παραδόθηκε με τον πλήρη ψηφιακό εξοπλισμό του

Από την παράδοση-παραλαβή του Μεγάρου Μαξίμου - 8/7/2020

Αποστομωτική απάντηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει η πρώην Γενική Γραμματέας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Γιάννα Πεππέ στους ισχυρισμούς του πως δεν βρήκε ούτε ρούτερ στο Μέγαρο Μαξίμου όταν κέρδισε η Νέα Δημοκρατία τις εκλογές.

Στην ανάρτησή της αναφέρει μάλιστα πως αν δεν ήταν τόσο κρίσιμες οι στιγμές ίσως και να γελούσε για τα ρούτερ που ακούστηκαν στη βουλή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

«Το Μέγαρο Μαξίμου παραδόθηκε με πλήρη τον ηλεκτρομηχανολογικό και ψηφιακό εξοπλισμό του και φυσικά, πώς θα ήταν δυνατόν να είναι αλλιώς άλλωστε, όλα τα router στη θέση τους» αναφέρει συγκεκριμένα και προσθέτει πως, αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε παραλάβει άδεια γραφεία.

Και σημειώνει:

«Αυτό αν δεν το αντιλήφθηκε ο κύριος Μητσοτάκης, μπορεί να το επιβεβαιώσει τόσο ο κύριος Δημητριάδης, που ανέλαβε στη θέση μου ως Γενικός Γραμματέας και στον οποίο παρέδωσα το χαρτοφυλάκιο μου και όσα είχα στην ευθύνη μου, όσο και ο Προϊστάμενος Διοίκησης και Οργάνωσης της ΓΓΠ και ο υπεύθυνος πληροφορικής.»

Διαβάστε την ανάρτησή της στο facebook:

«Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμες οι στιγμές για τη χώρα ίσως και να γελούσα για τα router που ακούστηκαν μέσα στη βουλή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Για να σοβαρευτούμε όμως, το Μέγαρο Μαξίμου παραδόθηκε με πλήρη τον ηλεκτρομηχανολογικό και ψηφιακό εξοπλισμό του και φυσικά, πώς θα ήταν δυνατόν να είναι αλλιώς άλλωστε, όλα τα router στη θέση τους.

Αυτό αν δεν το αντιλήφθηκε ο κύριος Μητσοτάκης, μπορεί να το επιβεβαιώσει τόσο ο κύριος Δημητριάδης, που ανέλαβε στη θέση μου ως Γενικός Γραμματέας και στον οποίο παρέδωσα το χαρτοφυλάκιο μου και όσα είχα στην ευθύνη μου, όσο και ο Προϊστάμενος Διοίκησης και Οργάνωσης της ΓΓΠ και ο υπεύθυνος πληροφορικής. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα διατηρήθηκαν στη θέση τους και από την επόμενη κυβέρνηση συνεχίζοντας να ασκούν τα καθήκοντά τους, ορθά κατά τη γνώμη μου γιατί εκτός από το ότι πρόκειται για δύο εξαιρετικούς δημοσίους υπαλλήλους με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και συνεχής λειτουργία του θεσμού.

Θα ήθελα ειλικρινά να μπορούσα να πω ότι παραδώσαμε το Μαξίμου όπως το παραλάβαμε, το αυτονόητο δηλαδή, αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι.

Παραλάβαμε άδεια γραφεία και παραδώσαμε γραφεία πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργικά από την πρώτη στιγμή για όσους ανέλαβαν τις κρίσιμες αυτές θέσεις. Έτσι δηλαδή όπως θα έπρεπε πάντα να συμβαίνει.

Γιάννα Πεππέ πρώην Γενική Γραμματέας Πρωθυπουργού»

Διαβάστε επίσης: Στριμωγμένος ο Μητσοτάκης στη Βουλή θυμήθηκε και το... ρούτερ του Μαξίμου! (Video)

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.