Διάψευση με… υβρεολόγιο από Μαρινάκη για την επίσκεψη στο Μαξίμου -Επιμένουν οι πληροφορίες

Διάψευση με… υβρεολόγιο από Μαρινάκη για την επίσκεψη στο Μαξίμου -Επιμένουν οι πληροφορίες

Με το σύνηθες λεξιλόγιο-υβρεολόγιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιχείρησε να διαψεύσει τις πληροφορίες για την επίσκεψή του στο Μαξίμου τη Δευτέρα αργά το απόγευμα μετά την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έτσι για μια ακόμα φορά – όπως συμβαίνει πάντα μετά από κάθε αποκάλυψη που τον αφορά και τον ενοχλεί σφόδρα – έβαλε την… κασέτα περί “γελωτοποιών” και “πολιτικών απατεώνων”.

Ο εφοπλιστής με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μετά την δωδεκάτη νυχτερινή και αφού εξήντλησε τα… ευφυολογήματα περί “Δελφιναρίου” και “υπογείων του Μαξίμου”, υποστήριξε ότι το Documento: “«ανακάλυψε» επίσκεψή μου στο Μέγαρο Μαξίμου, κάτι το οποίο δεν ισχύει σε ουδεμία περίπτωση”.

Οι πληροφορίες, πάντως, επιμένουν.

ΥΓ

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, μέσο επιρροής του, παρουσιάζει τη δήλωσή ως… “Ξεκάθαρη απάντηση απέναντι στη λασπολογία της εφημερίδας Documento και του Κώστα Βαξεβάνη” από “τον ηγέτη του Ολυμπιακού”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, και όχι από τον εφοπλιστή, μηντιάρχη ή πολιτικό.

Η επιλογή του χαρακτηρισμού “λασπολογία” από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ προκαλεί, πάντως, ιδιαίτερη αίσθηση αφού το Μαξίμου δεν είναι κάποιο κακόφημο κέντρο ώστε η αποκάλυψη της επίσκεψης ενός δημοσίου προσώπου να θεωρείται ότι μπορεί να σπιλώσει, να “λασπώσει” τη φήμη του.

ΥΓ2

Ακρως ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης ιδιοκτησίας του, – όπως το in.gr και ΤΟ ΒΗΜΑ- τον παρουσιάζουν να απαντά όχι με την ιδιότητα του εφοπλιστή, του μηντιάρχη αλλά ως “ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης”.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

https://www.facebook.com/236971889826430/posts/1062782710578673/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter