Διάψευση Γεραπετρίτη για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στη συγγραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών

Διάψευση Γεραπετρίτη για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στη συγγραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών

Κύκλοι του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν να έχει εμπλοκή στη σύνταξη της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω των προκλητικών δηλώσεων της νέας προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, Σιλιάνοφσκα.

«Πρόκειται για απύθμενη χυδαιότητα» αναφέρουν εισαγωγικά συνεργάτες του κ. Γεραπετρίτη, προσθέτοντας πως ο υπουργός Εξωτερικών «δεν γνωρίζει, δεν έχει συνομιλήσει και δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Νίκο Κοτζιά».

Επισημαίνουν δε πως ο υπουργός «δεν γνωρίζει ποιος συνέταξε τη συμφωνία. Ούτε ο ίδιος η το γραφείο μου είχα οποιαδήποτε σχέση», ενώ καταλήγουν ξεκαθαρίζοντας πως ο κ. Γεραπετρίτης «δεν γνώριζε ούτε λέξη για τη Συμφωνία έως ότου αυτή κατέστη δημόσια».

Να σημειωθεί πως και από το περιβάλλον του πρώην υπουργού Εξωτερικών και «αρχιτέκτονα» της Συμφωνίας, Ν. Κοτζιά, δεν επιβεβαιώνεται ο ισχυρισμός περί εμπλοκής του κ. Γεραπετρίτη.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τρεις φορές τον κατήγγειλε, τον άφησαν ελεύθερο και τελικά την έσφαξε στη μέση του δρόμου (Video)

ΠΟΕΔΗΝ: Ξανά στους δρόμους οι υγειονομικοί ενάντια στη διάλυση του ΕΣΥ – «Η αδιαφορία κοστίζει ακριβά στην Υγεία» (Photos)

ΝΔ: Ένα κόμμα, τρεις γραμμές (και βάλε) για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε απόγνωση οι Θεσσαλοί οκτώ μήνες μετά την καταστροφή – Όλα στο μηδέν, λένε στο Documento οι πλημμυροπαθείς

Θρίλερ στο Μενίδι: Νεκρή στη μέση του δρόμου με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά – Τα νέα στοιχεία για το έγκλημα (Video)

Απευθείας ανάθεση… προϊσταμένων στην ΑΑΔΕ – Καταγγελία κατά του Γ. Πιτσιλή για ευνοιοκρατία

Ισραηλινός ακαδημαϊκός ανακρίθηκε από το FBI στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ – «Με ρωτούσαν για τη Χαμάς και ποιοι είναι οι Άραβες φίλοι μου»

Καιρός: «Κοκτέιλ» ζέστης και αφρικανικής σκόνης – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει (LIVE)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter