«Αποκαλυπτικός» διασυρμός Γεραπετρίτη: «Χρόνια πολλά κύριε Φουρθιώτη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση»!

«Αποκαλυπτικός» διασυρμός Γεραπετρίτη: «Χρόνια πολλά κύριε Φουρθιώτη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση»!

Αρχισαν τα… όργανα για την κυβέρνηση και τον Γ. Γεραπετρίτη, καθώς μόλις λίγα λεπτά από τη δήλωσή του ότι «ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη» και ότι «απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του», ο Μ. Φουρθιώτης «εξαπέλυσε» την πρώτη του… βολή βγάζοντας στη φόρα sms του υπουργού προς τον ίδιο, με το οποίο του εύχεται… χρόνια πολλά! Τόσο… άγνωστος ήταν ο υπόδικος δημοσιογράφος για τον υπουργό Επικρατείας…

Γράφει ο Φουρθιώτης σε νέο του tweet:

Επειδή εγώ μιλάω μόνο με αποδείξεις ιδού ένα μήνυμα από τις συνομιλίες με τον υπουργό που με ευχαριστούσε για την προβολή ρεπορτάζ στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για τον ίδιο για να μην υπάρχουν απορίες.

Και επισυνάπτει το sms του υπουργού:

«Χρόνια πολλά κύριε Φουρθιώτη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση. Να είστε πάντα χαμογελαστές και αγαπητός».

Το μήνυμα του Φουρθιώτη συνοδεύεται και από φωτογραφία από εκπομπή του με τίτλο:
«Γιώργος Γεραπετρίτης: Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου που κατέκτησε την κορυφή της πολιτικής»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter