Ο Γεραπετρίτης επιβεβαιώνει τον Φουρθιώτη: «Απάντησα στις οχλήσεις του…»

Ο Γεραπετρίτης επιβεβαιώνει τον Φουρθιώτη: «Απάντησα στις οχλήσεις του…»

Επιβεβαιώνει τον Φουρθιώτη ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης, ότι του τηλεφώνησε, μιλώντας βέβαια για “απάντηση στις οχλήσεις τους όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του”.

Κατηγόρησε δε τον  ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη σχετική ανακοίνωσή του, ότι «αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Συγκεκριμένα ο κ. Γεραπετρίτης αναφέρει στη δήλωσή του:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Κυριακής, με tweet που απευθυνόταν στον Αλέξη Τσίπρα, ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε μια σειρά από τηλεφωνικές κλήσεις που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης, και τον Νίκο Ρωμανό, διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter