Διαθέσιμη η νέα γκάμα Fiat Panda Van στην Ελλάδα

Διαθέσιμη η νέα γκάμα Fiat Panda Van στην Ελλάδα

Η νέα γκάμα Fiat Panda Van διατίθεται με νέους κινητήρες και προσφέρει πολλές επιλογές για τον επαγγελματία, καλύπτεται δε με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και έχει τιμές που ξεκινούν από 9.070 ευρώ.

Το Panda Van διατίθεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρων. Η πρώτη αφορά τον ατμοσφαιρικό βενζίνης 1,2 λίτρων, ισχύος 69 ίππων. Από εκεί και πέρα, το μοντέλο διατίθεται και σε έκδοση φυσικού αερίου (CNG). Ο επαγγελματίας ευνοείται από την οικονομία, με τον βραβευμένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Twinair με τους 80 ίππους, να πλαισιώνει το σύστημα κίνησης.

Όσοι επιθυμούν από εκεί και πέρα να κινηθούν σε δύσβατα εδάφη, το Panda Van διατίθεται και με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Έχει χαμηλό βάρος, αυξημένο ύψος από το έδαφος και συμπαγείς διαστάσεις, με μικρούς προβόλους. Ο κινητήρας είναι βενζίνης Twinair 85 ίππων και μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες εδάφους και καιρικών συνθηκών.

Το μήκος του είναι 3,65 μέτρα, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης το ένα κυβικό μέτρο και το ωφέλιμο βάρος του είναι έως 510 κιλά. Το αυτοκίνητο είναι πρακτικό, καθώς ο χαρακτήρας του ενισχύεται από τις πέντε θύρες, καθώς και από τα ακάλυπτα τζάμια στις πίσω πλαϊνές πόρτες.

Το μοντέλο καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια πέντε χρόνων και οι τιμές του ξεκινούν από τις 9.070 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α και συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης συνολικής αξίας 2.500 ευρώ που ισχύει για όλη τη γκάμα του Panda Van). Παράλληλα, η Fiat Professional, σε συνδυασμό με την έκπτωση, προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης του μοντέλου με προνομιακό επιτόκιο 2,9%.

Πηγή: Fiat

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter