Die Welt: Ο Σολτς επιμένει στην άρνηση για αποστολή πυραύλων Taurus στην Ουκρανία

Die Welt: Ο Σολτς επιμένει στην άρνηση για αποστολή πυραύλων Taurus στην Ουκρανία

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Είκοσι χρόνια μετά το νόμο του 2004, η ανεξιθρησκία εξακολουθεί να απειλείται». Δημοσκόπηση της Odoxa-backbone Consulting αναφέρει ότι το 78% πιστεύει ότι η εκκοσμίκευση βρίσκεται σε κίνδυνο στη Γαλλία. Στη Liberation διαβάζουμε: «Οι μητέρες των μαχών». Οι γυναίκες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες βρίσκονται σε επισφαλή κατάσταση. Ένα νομοσχέδιο που προτείνει η Αριστερά, θα μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητά τους.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Ο Σολτς επιμένει στην άρνηση για αποστολή πυραύλων Taurus στην Ουκρανία». Ο Ολαφ Σολτς αρνήθηκε και πάλι την αποστολή πυραύλων Taurus στην Ουκρανία. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Η γέφυρα που θα κρίνει τη μοίρα του Πούτιν». Για Ρώσο πρόεδρο, η γέφυρα του Κερτς είναι το σύμβολο του «θριάμβου» του, στην προσάρτηση της Κριμαίας κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Απορρίφθηκαν ορισμένες από τις κατηγορίες σε βάρος του Τραμπ». Ο δικαστής που επιβλέπει τη δίκη του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος στην Πολιτεία της Τζόρτζια απέρριψε ορισμένες από τις κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί στον ίδιο και σε ορισμένους από τους συγκατηγορουμένους του. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δίνει την τελική έγκριση του νόμου – ορόσημο για την τεχνητή νοημοσύνη». Η νομοθεσία της ΕΕ που διέπει την τεχνητή νοημοσύνη πρόκειται να τεθεί σε ισχύ εντός του έτους.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Οι πλειονότητα των Ευρωπαίων αναπνέει μολυσμένο αέρα παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί τα τελευταία 20 χρόνια». Περίπου το 98% των Ευρωπαίων ζει σε περιοχές με ανθυγιεινά επίπεδα μικροσκοπικών σωματιδίων στην ατμόσφαιρα, γνωστά ως PM2,5, σύμφωνα με τον ΠΟΥ. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Οι μουσουλμανικές ομάδες που υποκινούν το μίσος και υπονομεύουν τη δημοκρατία θα κατονομάζονται ως εξτρεμιστές». Οι αξιωματούχοι θα λάβουν οδηγίες να διακόψουν κάθε κρατική χρηματοδότηση και να μπλοκάρουν όλες τις συναντήσεις με τις ομάδες αυτές, για να διασφαλίσουν ότι δεν τους δίνουν ακούσια «νομιμότητα για την προώθηση εξτρεμιστικών ιδεολογιών».

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Νέες απειλές από τον Πούτιν». O «τσάρος» είναι έτοιμος να στείλει στρατεύματα στα σύνορα της Φινλανδίας. Εξακολουθεί να απειλεί με πυρηνικό πόλεμο.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Οι ΗΠΑ απειλούν με απαγόρευση του TikTok». Υπερψηφίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ σχετικό νομοσχέδιο που επικαλείται λόγους εθνικής ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης:

Πάπας Φραγκίσκος: Ο κομμουνισμός, τα σενάρια για παραίτηση, το παρελθόν με τις γυναίκες – Τι γράφει στην αυτοβιογραφία του

Ευρωπαϊκή Ένωση: Νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – Άμεση απάντηση της Μόσχας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεσμεύει 137 δισ. ευρώ για την Πολωνία καθώς αποκαθιστά το «Κράτος Δικαίου»

Γαλλία: Τρακτέρ και αγρότες στους δρόμους του Παρισιού (Photos – Videos)

Απολίθωμα νέου είδους θαλάσσιου ερπετού 240 εκατ. ετών – Μοιάζει με κινέζικο δράκο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter