Διεγράφη ο Ζαγοράκης από την ευρωομάδα της ΝΔ

Διεγράφη ο Ζαγοράκης από την ευρωομάδα της ΝΔ

Παρελθόν από την ευρωομάδα της ΝΔ αποτελεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο Θοδωρής Ζαγοράκης διαγράφεται, μετά από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η διαγραφή έρχεται λίγες ώρες μετά τη δήλωση Ζαγοράκη «Εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου», μετά την απόφαση της ΕΕΑ να εισηγηθεί τον υποβιβασμό του «Δικέφαλου του Βορρά». 

Σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αναλαμβάνει νομοθετική πρωτοβουλία για να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις στις ΠΑΕ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού και στη νομοθετική πρωτοβουλία που θα κατατεθεί σήμερα το απόγευμα δεν θα προβλέπεται ποινή υποβιβασμού. 

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Κατερίνης, πρώην βουλευτής με τη ΝΔ και θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, Κώστας Κουκοδήμος τάσσεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, έκανε ολομέτωπη επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού τον οποίο χαρακτηρίζει «πληγή για τον ελληνικό αθλητισμό» προσθέτοντας πως «είναι εντεταλμένος συμφερόντων».

Διαβάστε επίσης

Απειλεί με αποχώρηση από τη ΝΔ ο Ζαγοράκης λόγω ΠΑΟΚ – Η δήλωση του ευρωβουλευτή

Το «φάουλ» Αυγενάκη για… «απόλυτη τεκμηρίωση»

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Σκέψεις για απόσυρση όλων των τμημάτων του από τα εγχώρια πρωταθλήματα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Απαιτούμε από τον Μητσοτάκη την απομάκρυνση του Αυγενάκη

Εισήγηση από την ΕΕΑ για την αποβολή ΠΑΟΚ και Ξάνθης από το πρωτάθλημα

Απειλεί με αποχώρηση από τη ΝΔ ο Ζαγοράκης λόγω ΠΑΟΚ – Η δήλωση του ευρωβουλευτή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter